rabiass gulumse0611 bizim arkadaşla aynı yerde oturuyoruz o bnden sonra sipariş vermişti onunki eve geldi bnmki daha Antep’te yaziyo sjnir oldum 🤦
aysenurksgl rabiass ayrı ayrı hesaplardan mi sipariş verdiniz yoksa trendyol cüzdan da 10tl indirimler birikiyor mu nasıl sipariş verdiniz acaba su an bez fiyatları 11.99 olmuş bende sipariş verebilir miyim
Blackpink rabiass heyy maşallah okadar hesap nasil actiniz. Ben 5 tane yapabildim 😀 hepsi gelir ama benimkiler hep geldi.
Sydabskrt 91ARIN91ASK inşallah benimde devamı gelmedi birinin önce gelmesi saçma geldi acaba anladılar mi olayı 🤣🤣aynı firma aynı yer aynı gün alındı neden hepsi gelmedi
91ARIN91ASK Sydabskrt ben de öyle düşünüyorum inşş gelir belki de tek tek getirecekler getirsinler de bide bi minnoş paket minicik sevimli tam hastane çantası için boyutu
rabiass 91ARIN91ASK bana mesajları geldi yarım saat önce kuzum yarısının dağıtıma çıktı diye bakalım bekliyoruz oğluşumla 😁
aysenurksgl Bende almayı çok istiyordum ama site uyanmış galiba bez fiyatlarını 11.99 TL ye çıkarmışlar 😂😂 alanlara hayırlısı olsun bize nasip olmadı😊
rabiass aysenurksgl ayrı ayrı hesaptan verdim kuzum. Talep çok olunca fiyatini yukselttiler malesef. Cüzdandaki para yetmiyo o yüzden şu an 🤷