Sydabskrt Bezler 15 liraya çıkmış allahtan bir gün önce kampanya bitmeden 260 bezimiz oldu umarım iyi çıkarda kullanırız kızlar evet başka şeylerde alınıyor ama kargo ücreti sadece bebek bezinde yoktu ben de baktım başka şeyler e ücretli kargoydu hepsi
Sydabskrt hulya1406 evet ama ücretli kargo çıkıyor canım o 10 lira kargo ücretini karşılamış gibi olur bebek bezinde kargo ücreti de yoktu 😊
Sydabskrt 91ARIN91ASK bende karışık aldım camim iyi yapmışsın 13 paket aldım karışık şekilde umarım iyi cikarlar
Sineemm hulya1406 bende ilk onu denedim ama olmuyor kargo ücreti alıyor dolayısıyla cüzdanda alamiyorsun
Deletedmom95 Sineemm evet kayıtlı telefonum ve ben sürekli kullanıyorum trendyolu ondan mı olmadı acaba
Sineemm hulya1406 aynen canım yapicak bişey yok başka yine umarım böyle tanıtım paketleri olurda kullanabilirsin
gulumse0611 rabiass bnmde öyle görünüyor bugün artık değişiklik olur heralde cumartesi sipariş vermiştim bn
rabiass gulumse0611 bizim arkadaşla aynı yerde oturuyoruz o bnden sonra sipariş vermişti onunki eve geldi bnmki daha Antep’te yaziyo sjnir oldum 🤦
Sydabskrt Benim gelmeye başladı kızlar ilk bezimi aldım ama allahtan bir beden büyük almisim dedim 13 paket aldım ben 1 2 3 beden aldım biraz ufak ama görünüşte iyi kullanınca görmek lazım boncuklanma pişik falan olmazsa iyi
gulumse0611 Sydabskrt ben 1 beden hiç almadım çok küçük demişler diye 2 ve 3 aldım zaten 1 epey almiştım ikiz bnm küçük olurlar iki numara ideal diye 10 paketini 2 aldım nasıl iyi mi 2 numara bide nezaman sipariş verdiniz hala gaziantep görünüyo da acaba yakınmısımz antepe hangi ildesiniz
Sydabskrt gulumse0611 yok camim uzağım karabükteym geldi bir paketi fena değil 3 numarası geldi ilk benim boyutları evét ufak birazcık kullanınca gorecez bakalım pişik olmasın da bebislermz🥰
gulumse0611 Sydabskrt bende zonguldak 🤗🤗 bakalm iyi olursa güzel olur onla devam ederiz hem uygun fiyatlı gibi