rabiass aysenurksgl ayrı ayrı hesaptan verdim kuzum. Talep çok olunca fiyatini yukselttiler malesef. Cüzdandaki para yetmiyo o yüzden şu an 🤷
91ARIN91ASK rabiass gelir gelir 35 tane alan nasıl bekliycek acaba ben 13 taneyi sabırsızlıkla bekliyorum ama paketler minik minik çok sevimli tam hastane çantasına göre
91ARIN91ASK rabiass ben dayanamadım açtım bezlerden çok küçükler ya 2 numara aldım bide çoğunu 😞ben bide 1 numara da aldım Allahtan 2 paket gelicek 1 den
rabiass 91ARIN91ASK bn açmadım 1 numara hiç vermedim 2 numaradan 2 tane vermiştim Allah’tan geri kalanı 3 4 5 6 ağırlıklı olan 🤔 harbi çok mu küçük yaa 🤦
atescan27 91ARIN91ASK babada geldi cnm 2 numara çok küçük bir numarayı düşünemiyorum bide çok ince kaliteli durmuyo
91ARIN91ASK rabiass minyatür gibi duruyor ben de 1 numara den 2 tane aldım ne olur ne olmaz diye gerisi 2 ve 3 baya ince bide
rabiass 91ARIN91ASK kullananların yorumlarını okudum canım da çok memnunlar incelik bakımından yani sızdırma ve pişik yapmiyomus . Ama küçük diyenler var bayağı aynen
91ARIN91ASK atescan27 evet o da prematüre Bebek için olur sanırım eşimle akşam oyuncak bebeğe bağladık 2 numara dar oldu 3 tam oldu ben de 2 numarayı fazla sipariş etmiştim 1 den Allahtan 2 paket söyledim birde çok fazla ince tutar mı bebekleri bilemedim
atescan27 91ARIN91ASK ben yorumları okudum öyle sipariş ettim cnm 2 paket nolur nolmaz 2 numara istettim 3 numara 7 paket istettim
Blackpink gulumse0611 benimde 4 5 gun surdu gelmesi ama bugun son paketlerim geldi toplam 5 paket aldim