ElifSolmazYney Bende 37+6 haftalığım bebek 3500 kg bi kaç gün önce nstye girdim ara ara kasılmalarım cıktı doktor alttan muayene etti 2 cm açıklık var acil bi durum olursa nişan yada su gelmesi gibi gel dedi ama halen bişey yok beklemedeyim 🤔
ozgesoy28 meleklerimm2 kilosundan dolayı mi yattı peki bendede erken doğum tehlikesi var 10 gün önce 3 kiloydu bebek
Emine55 Zeynepnsenaeslem sancılarım başladı benimde ve çok terliyorum 2 gündür sanki üşütmüşümde öyle yani anlamıyorum gerçekten Doğum belirtisimi bu 🙁
BraBeko Emine55 bende hep üşüttüm zannediyorum çorab vs. Kalın giyiyorum bu seferde çok terliyorum anlayamıyorum ne oluyor
NurEmree Emine55 bende de bu belirtiler war cnm su icinee kalıyorum sancilarim artti kramplar cogaldi dogumuma 7 gün war 😑
meleklerimm2 Sedabezirkan hayır aynı doğmadı ultrasyonda 2927 dendi ama 2410 doğdu ben çok sevinmiştim kilolu doğal diye ama zayıf dogdu
ozgesoy28 meleklerimm2 olur mu annesi kendini suçlama allahın izniyle gelicek ve bu günler geçicek bile 😘
Fhmekrm Aşırı terleme bende de var sırılsıklam uyanıyorım geceleri 35+4 olduk miğde yanması da oluyor normaldir bunlar diye düşünüyorum
BraBeko deletedmom351 üsteki bebegin kalp atışı alttaki sancı canım orda değerler var 25 50 75 100 ordan anlıyorum
BraBeko Keriminmutluannesi benimde 35 de 3060 kg benimkide 2 hafta önden ama doktor dogum yakın falan demedi sadece bu sancı grafiği ne böyle bol bol dinleniyorsun dedi haftaya tekrar cagırdı