Senay3690 BraBeko gercekten agrim sancim yok ama olsun istiyorum artik cok sistim ellerim ayaklarim ağrıyor 😔 tabi bu halimize de sukür
BraBeko Nghndgli bahsettiğin seyler bendede var bazen çok korkuyorum ama doktorum erken dogum falan demedi hiç ntsde sancı çıkmasına ragmen haftaya cagırdı catına falan bakalım dogumu degerlendirelim dedi
meleklerimm2 BraBeko normaldi tek sorun ultrasyonla doğdu kilo aynı değildi arada baya fark vardı oda bazen ultrasyonlarda doğduğu kiloyla söylenen kilo arasında fark oluyomuş
BraBeko Emine55 bende hep üşüttüm zannediyorum çorab vs. Kalın giyiyorum bu seferde çok terliyorum anlayamıyorum ne oluyor
Zely35 Bende 35+5 im 3 gün önce randevum vardı ama hiç nst ye girmedim. Diğer randevuya 2 hafta sonra gel dedi doktorum. Gerçi benim sezaryen olucak ama diğer randevuda nst ye girer miyim bilmiyorum
Ftm Bende bu iki gündür bel ağrısı ve şort ağrısı çok var ilk hamileliğim sancımı oluyor acaba😔😔 35 haftalığım bu arada
Emine55 BraBeko bn bide daha 31 haftalığım 50 lydi cuma gün sancım üşüyormuşum gibi oluyp benimde sancılarım arttı kasılmalar desen aldı başını gidiyo doktorda dünya yanmış umrunda değil bilmiyorum valla kafayı yicem stresten
ozgesoy28 meleklerimm2 olur mu annesi kendini suçlama allahın izniyle gelicek ve bu günler geçicek bile 😘
meleklerimm2 Emine55 55 görünce anladım samsunlu olduğunu ama yinede bi sorayim dedim bende samsunluyum 😊