BraBeko Ntsler nasıl çıktı kızlar benim 100 ü bile gördü şimdide ufak ufak sancılarım var 35+5 günlüğüz ateş basıyor çok terliyorum falan sizlerde benim gibimisiniz
deletedmom351 BraBeko 100 gördü dedin ya benim Nst kağıdım da bir şey yazıyor doktora gösterdim normal dedi ama ben okuyamıyorum çok karışık nereden anladın 100 geçtiğini?
ozgesoy28 BraBeko Bende pazartesi giricem nstye 36+0 oldum bakalım çok merak ediyorum bugün kasıklarım da bi ağrı var ki 😔
Keriminmutluannesi BraBeko 36 haftalığız biz de gelişimimiz 38 haftalık kilo 3.200 gr iki gündür sancılarım arttı doktorum doğumun yakın olduğunu söylüyor😐
Emine55 BraBeko bn bide daha 31 haftalığım 50 lydi cuma gün sancım üşüyormuşum gibi oluyp benimde sancılarım arttı kasılmalar desen aldı başını gidiyo doktorda dünya yanmış umrunda değil bilmiyorum valla kafayı yicem stresten
BraBeko deletedmom351 üsteki bebegin kalp atışı alttaki sancı canım orda değerler var 25 50 75 100 ordan anlıyorum
BraBeko Keriminmutluannesi benimde 35 de 3060 kg benimkide 2 hafta önden ama doktor dogum yakın falan demedi sadece bu sancı grafiği ne böyle bol bol dinleniyorsun dedi haftaya tekrar cagırdı
NurEmree Aliirem benim doguma 7 gün kaldi her sabah aksam oglen su icind ve kaliyorum cok aşırı terliyorm bende sanci dersen o da war siddetli sekilde
deletedmom351 KaderAkkabak96 Son haftalar giriliyor ama sancın erken haftalarda oluyorsa doğum sancısı mı diye nst ye sokabilirler.
Emine55 Zeynepnsenaeslem sancılarım başladı benimde ve çok terliyorum 2 gündür sanki üşütmüşümde öyle yani anlamıyorum gerçekten Doğum belirtisimi bu 🙁
KaderAkkabak96 deletedmom351 tskr ederim ben de buqhn 30 haftalik oldum hayirlisiyla qelsin insAllah😊
esraalidestan 35 haftaligiz bizdede kasilmalar agrilar var ozellikle gaz sancimda cok oluyo gece sanciyla uyaniyorum ama nstmiz sıkıntısız cikti bakalim sali gunu yine gidicez 😊
Senay3690 38 +1 oldu benim kiz ama hic gelmeye niyeti yok agrim acim yok ama bende cok terliyorum sikinti basiyor vücudumu hayirlisi ile gelse artik 👼👼
meleklerimm2 ozgesoy28 evet erken doğum du ama yanlış yazmışım 26 değil 36+2 yazacaktım özür dilerim 2 hafta da kuvezde yattı ama şuan iyi çoook şükür
ozgesoy28 meleklerimm2 kilosundan dolayı mi yattı peki bendede erken doğum tehlikesi var 10 gün önce 3 kiloydu bebek
Nghndgli Ben 35+2 deyim arkadaşlar ama doktorum benden nts istemedi henüz randevum 5 gün sonra belki o zaman ister. Kasiklarim da ağrı ve gece terlemelerim oluyor. Bunlar erken doğum habercisi mi acaba 😓
BraBeko Nghndgli bahsettiğin seyler bendede var bazen çok korkuyorum ama doktorum erken dogum falan demedi hiç ntsde sancı çıkmasına ragmen haftaya cagırdı catına falan bakalım dogumu degerlendirelim dedi
Sedabezirkan meleklerimm2 oncelikle cok gecmis olsun ayni zamnada gözünüz aydin. peki ultrasonda soyelenen le ayni mi dogum kilosu.
meleklerimm2 Sedabezirkan hayır aynı doğmadı ultrasyonda 2927 dendi ama 2410 doğdu ben çok sevinmiştim kilolu doğal diye ama zayıf dogdu