Mozi1605 biokadin mısırlar suyun üstünde duruyo içine batmıyo pişmicek korkusuyla şuan ağlıyorum allahım bu nasıl bişey bilmiyorum ama geçer umarım 😂😂😂😂
Birminiginannesi Cinarim44 ne güzel ben kafam yer yastık gormesin gidiyorum hemen ve cok uyumak gercekten halsizlik yapıyor birsuru sparişlerim var nasıl olucak bilmyorum
Birminiginannesi biokadin valla 9 haftalık olduk 5 haftalıkken ogrendim bir yıldır hamileymişim gibi geliyor gecmiyor ama donup bakıncada ck cabuk geciyor diyorum cok guzel duygu bulantı uyku halsizlik duygusallık olmasa
Esmaemir17 biokadin ilk 3 ay su gibi akıp geçiyor ama son aylar geçmiyor.Benim 40+0 olduk halen gelmeye niyeti yok🤗Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın🤲🏻
biokadin Esmaemir17 canım sende inşallah maşallah erkekse rahatlık vardır 🙂 Ama gelir sağ Salim inşallah seninkide
Esmaemir17 biokadin Evet erkek çocuk geç gelir derler ama benim ilk oğlan tam tersi 15 gün erken gelmişti😂😂İnşallah hepimiz hayırlısyla kucağımıza alırız🤲🏻
Busrakara61 Biz de 6+5 teyiz yarın bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız inşallah o zaman bütün bulantılarım, sancılarım geçer diye düşünüyorum🙏🏻😍
rmys_ Mervesbora bulantıların tam olarak ne zaman geçti acaba ben de 4. ayımı doldurmak üzereyim fakat hala bulantılarım zaman zaman oluyor🙄
CansuAbinik biokadin Valla bana geçmez gibi geliyordu. Göz açıp kapayana kadar bir baktım 36+4 olmuşum 🤗🙈
Ayse_umran Ececem sabah bulantilari icin yaptiginiz bisey var miydi,size iyi gelen?ben de cok muzdaribim
Mervesbora rmys_ benimde oluyor ama böyle her yediğim çıkarmıyorum artık ilk 3 ay şu icsem kusasim geliyordu şuan ıyim hamilelikde 2 donem hamilelik balayi derlermiş öyle olmaya basladi canim❤ darısı sana
Ozlemmut Ececem canım merhaba benimde aşırı mide bulantısı vardı doktorum prilam diye bi ilaç verdi gece yatmadan önce karnına 2 tane yutuyorum İnan mide bulantılarım geçti istersen doktoruna bi sor.
Ozlemmut biokadin ayyy vallahii sürekli mide bulantısı halsizlik uyku birde bi iştah artışııı oofff 😭