Suanne biokadin ay bitiyor bitiyor. Ben yatak odamdan cikamiyordum, kendim kendime bile kokuyordum o derece 😂 belki 14 15 saat uyku, istahsizlik, bulanti ne ararsan vardi.Sonraki 3 ay çok mutlu ve rahat geçecek ama kötü haber son 3 ay daha kötüymüş 😂😂😂
Mervesbora rmys_ benimde oluyor ama böyle her yediğim çıkarmıyorum artık ilk 3 ay şu icsem kusasim geliyordu şuan ıyim hamilelikde 2 donem hamilelik balayi derlermiş öyle olmaya basladi canim❤ darısı sana
Cfndk Btl1601 sanırım bir süre olacak bu kanama inşallah sorunsuz bir şekilde atlatabiliriz birçok kadında oluyor içinizi ferah tutun
demirmomm Cfndk bende de kanama oluyo ve regli ağrısı sonra duruyo hiç ilaç kullanmıorum folik asit bile otizim yapıyormuş insan korkuyo
Esrabadis1 biokadin biokadin sıkıntılar aynı demek ki normal bişeymiş dedim sizde böyle yazınca, durduğum yerde uykum geliyor garip ama çok güzel anne adayı olmak şükür rabbime🥰
demirmomm YNB bende de çok ciddi ağrılar oluyo regli olcakmışım gibi kanamada geldi ama duruyo sonra inşallah atlatırız sağlıkla bu dönemi