biokadin Mihrimah41 aynen öyle mucizem yatıyorum hep ilk bebeğim olacak inşallah biraz korku biraz yorgunluk halleşiyoruz ♥️
biokadin Ececem canım ya oh maşallah geçmiş ama insan özlüyor tabiki inşallah bizde görürüz o haftaları ♥️
biokadin Cinarim44 😭 benim gibiler varmış demekki mutlu mu olayım üzüleyimmi bilemedim🥺 inşallah bu günlerde geçecek kardeşim rabbim mucizesini kucağımıza alırız inş sağ Salim sağlıklı bir şekildede napalım ♥️
YNB Bende 6+5im mide ağrısı mide bulantısı halsizlik devamlı uyuma isteği kasık bel ve sirt ağrılarda ekstralar. Korkuyorum bir yandan da.
biokadin YNB korkma canım. Dinlen bol bol yat mümkünse ben öyle yapıyorum mecbur bu aylar böyle olmak zorunda🥺
demirmomm YNB bende de çok ciddi ağrılar oluyo regli olcakmışım gibi kanamada geldi ama duruyo sonra inşallah atlatırız sağlıkla bu dönemi
Glakky1 biokadin Bende bitmez dıyordum 4 aylıgım şuan😁 Aslında çok birşey farketmiyor. Yine halsizlik oluyor arada da çok az bulantı
biokadin Glakky1 Glakky1 geçer inşallah sen atlatmışsın tehlikeli zamanı en azından bizede dua et inşallah ♥️
Didemsudem Bizde öyleyiz. 6 haftaligim. Mide bulantısı koku hassasiyeti. Baş dönmesi. Uykusuzluk. Bide dünden belli hafif lekelenme war bende ilaç kullanıyorum bugünde iğne olucam. Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. 🤲❤
biokadin Didemsudem doktor kontrolü altındaysan sıkıntı yok canım sakın canınıda sıkma Zor zmanlar atlatıcaz insiallah
Karsesi biokadin bitiyo canım bitiyo ya sabır de. Pozitif olmaya çalış bebeğini düşün. Hepimiz için çok çok zordu ama geçiyo
S-r-p biokadin kesinlikle öyle ilk aylar asla bi daha çocuk istemem bu gidişle ölcem diyodum şimdi dünyada benden mutlusu yok tekme yedikçe o günler gelmeyecek gibi geliyor ama çok çabuk geçiyor zaman az sabır 🥰
Btl1601 biokadin ben de aynı durumdayım sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor bir de üstüne düşük riski olabilir dedi doktor lekelenmelerim oluyor çünkü geçecek mi nasıl geçecek bilmiyorum ☹️
biokadin Btl1601 üzülme canım benim bol bol karnına dokun ve dua et olur mu onu oraya bir mucize gibi koyan rabbim korur elbet ♥️
Cfndk Btl1601 sanırım bir süre olacak bu kanama inşallah sorunsuz bir şekilde atlatabiliriz birçok kadında oluyor içinizi ferah tutun