Mihre cansuuuuuuuu Söz konusu evlat ise zor diye bir şey yok,dünyayı sırtlarsın omzuna onun iyiliği için.Sen de yaparsın,elini karnına koy bebeğini hisset ve söz ver hem kendine hem yavruna senin için yapıcam de🤗zehirleme onu ne olur🙏🏻
Mirayse1 cansuuuuuuuu ben hemen bıraktım bir nefes cektim bi kere eşimde. canım cok istemişti ama tiksindim ozamanda ciğerlerim temizlenmiş yandı 😂 11haftalığım şimdi
cansuuuuuuuu Ayza_52 bende bekliyorum diskinirim diye ben 5+5 çok şükür hiç kusmam filan yok daha erken olurmu bilmiyorum bende içim almazsa ne güzel olacak ama bende karar verdim yarından itibaren yok inşallah 🙏🙏
Ayza_52 cansuuuuuuuu canım senn bebeğin yeni yeni tutunuyor sana 10 haftaya kadr anca tutunur tehlikeli zamandasin haberin olsun sigara mahveder o bebegi daha bebek bile deil ki o embriyo. Bence hemen birak
Ayza_52 ozlemyas sennki cok yeni canim bebege zarar verir ama Allah korusun. Ben 4 aylik oldum bir tane iciyorum ama sennki cok tehlikeli suan bebek daha tutunmaya çalışıyor suan zaten
gizem-58 cansuuuuuuuu ben 🖐🏻 Öğrendiğim gün bıraktım çok zorlandım ama alıştım 5 senedir kullanıyordum
Ipek0z cansuuuuuuuu ben bıraktım valla youtube da bir belgesel gördüm sigara içtikçe bebek içerde nefes alamadığı için çırpınıyormuş falan☹️ onu görünce içmedim bir daha zaten eşimin de haberi yoktu içtiğimden bıraktım gitti. Astım hastasıydım artık çok daha rahat nefes alıyorum ama iştahım açıldı tabi😅 meyve falan yiyorum ama hiç kilo almadım o kadar iştahım açıldığı halde
S-r-p cansuuuuuuuu ben bıraktım kuzuma kötülük yapamazdım normalde yiyordum resmen bu arada ama ölüm yok ucunda birden bıraktım arada yokluyor ama bebeğim her şeyden önemli🥰
Elif_gur12 cansuuuuuuuu ben içiyordum öğrenir öğrenmez bıraktım bir daha ağzıma sürmedim.ilk çocugumda da bıraktım ne hamileyken ne emzirirken bir dal bile içmedim
Betulice91 Ben öğrendiğim gibi bıraktım , zaten 2 haftalıkken öğrendim . zaten bu mideyle bırakmasam da icemezmişim ,içen arkadaşlar mide sorunu yaşamıyor sanırım bulantı vs 😕
Dyguklc Betulice91 fazlasiyla yasadim benjmde midem yaniyodu ictigimde galiba tiksinmeme oda sebep oldu ya
Tgbakml cansuuuuuuuu doktor hamilesin dedi ve çıktığımda son sigaramı içtim bıraktım 10 yıldır günde bir pakete yakın içen biriydim ama hiç bir şey bebeğimden daha önemli olmamalı dedim çok şükür dokuzuncu ayımızdayız
Bernay cansuuuuuuuu ben de 6aydır içmiyorum 24.haftama gireceğim bi tanecik içsem nolur acaba 🤷🏻♀️ Canım da istemiyo içicek olsam defalarca içerdim ,canım istemiyo ama sigarayı tutmayı içmeyi özledim bi tane içsem geçer acaba bişey olur mu 🤭
Seftalininannesi11 Byzaoz allahım banada nasip etsin inşallah çok istiyorum ama bir türlü başaramadım
Smyydgn cansuuuuuuuu bıraktım arada tek tük içtim ama şuan kokusundan bile midem bulanıyor eşim içiyor kokusundan tiskindim