Didem13 cansuuuuuuuu ben hemen bıraktım canımda hiç istemedi Allahtan bazenn içesim geliyor sonra vicdanen rahatsız oluyorum bebeğime kötü bişey yapıyomuş gibi hemen söndürüyodum. 30. Haftamdayım şu an hiç içmiyorum
Zehraerdgn cansuuuuuuuu bende 3 haftalikken ogrendim hemen biraktim. 7 haftalik olduk hic canim istemedi aksine cok tiksindim birde tat alma duyum daha cok artti yediklerimden daha cok lezzet almaya basladim.
Dyguklc cansuuuuuuuu baslarda bende birakamamistim ama bi tiksinme geldi sadece canim cok cok istediginde bitane iciyorum o kadar bak ben soyle tiksindim en dusugunu almistim ondada zaten bisey anlamiyosun icip icmedigini sonra oda beni tiksindirdi
Hatice1207 cansuuuuuuuu Çok teşekkür ederim kuzum, amin. İnşallah sende bırakacaksın, inanıyorum.🤲🏼👼🏻🤍
Dyguklc Betulice91 fazlasiyla yasadim benjmde midem yaniyodu ictigimde galiba tiksinmeme oda sebep oldu ya
Kybele23 cansuuuuuuuu anne olmaya karar verdiğim an artık bu mereti içmicem dedim ve bıraktım. 20 ekimde 3 yıl dolacak bırakalı 32 haftalık hamileyim. Diyorum ki iyi ki anne olmaya karar verir vermez bırakmışım 🥰😍
cansuuuuuuuu Dilek35abali evet kesede göründü canım doktor 1 ay sonra gel kontrole dedi ozamanda kalbini dinleriz dedi
Esmerkiz34 cansuuuuuuuu canım ben 7 yıldır kullanıyordum ogrendigigimde 4 haftalık hamileydim şimdi ise 12 ben o günden beri sadece 5 tane içtim şuan aklıma geldiği zaman bile yemek yiyorum öyle geciyor
Hulya414128 cansuuuuuuuu bende öğrendiğim andan itibaren bıraktım hemen tövbe ettim o yüzden aklıma gelsede içemiyorum çok etkisi oldu şimdi artık hiç aklıma bile gelmiyor 38 haftalık oldum
Yuyaal cansuuuuuuuu Bende öğrendiğimde 1 aylık hamileydim ve bıraktım bazen çok gerildiğim de canım istiyor ve biri içtiğinde ama bu sayede kendi kendime bırakmış oldum birden bire ve çok mutluyum şuan 🙃
kuzucugum cansuuuuuuuu ben hemen bıraktım suan 28+4üm 4.haftamda öğrendim hemen kendiliğinden içmiCem dedim bıraktım 🥰🥰🥰
Mervenur_kcbs cansuuuuuuuu bennnn öğrendiğim gün gece bıraktımm 🌸🤭🥳 g hemde tiksinmedim kendim bıraktım 💃ALlah herkese nasip etsin
surass Bende günde 3 adet içiyorum maalesef. Vicdan azabı çekiyorum, korkuyorum ama bırakamıyorum. Tabiki bebeğimin sağlığı daha önemli ama olmuyo 😞 doktoruma söyledim 3 4 adetten bişey olmaz dedi ama yinede korkuyorum 😞
ozlemyas surass bende aynı durumdayım vicdan azabı cekiyorum dedim streste bebegi etkiler azalltabildigince azalt ama kendini suclama yapamiyorsan dendi
Gulcan0187 cansuuuuuuuu öğrendiğim gün bıraktım 26 hafta olduk hiç içmedim. Bebeğin sağlığını düşününce zaten içesim gelmiyor