Nasippp Ecmelbeyza amin canım inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inş 🤲🏻😌 sende pıbtılaşma falan var mıydı
Ates2020 Mega123 viks gebelikte kullanımı zararlı canım Arada boğaza sürülebilir onun dışında kullanılmaz
Nasippp Mega123 amin canım hepimize inş 🤲🏻🥰 perşembe 12. Haftasında kontrolüm var gelse de gitsem artık 🤭 senin kontrol ne zmn
Mega123 Nasippp Benimde çarşamba 12 hafta kontrolüm var bakalım hayırlısı inşallah cinsiyet belli eder mi diye düşünüyorum 😂 arkadaşta tam 12 haftada belli oldu 🤷♀️🤷♀️
Nasippp Mega123 ben 14. Haftada Buhara’ya gideceğim belki Muhammed bey tahmin yapar 😁 şimdi gideceğim devlette ketum birisi asla tahmin yapmaz söylemez de 😂 öğrenirsen bişey haber et 😌
Mega123 Nasippp Bende öyle yapcam canım sende öğrenirsen haber et😘hayırlı sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil ama insan merak ediyor iştee 😂😂
Mega123 Nasippp Ya ben akşam çok kötü oldum😔 hatta çok ta tedirginim bir şey mi oldu diye afedersin akıntım da çoğaldı acayip terliyorum anlamadım
Serrax Kızlar ya bu haftalarda göğüslerindeki büyüme ve hassasiyeti giden oldu mu? Sabah kalktığımda küçüldüklerini gördüm,yarın kontrolüm var ama içim daralıyor. Sanki midem de bulnmıyor bugün🤦🏼♀️
Nasippp Serrax benim baştan beri göğüs hassasiyetim yok canım ara ara oluyor o kadar. sende kasık ağrısı var mı bu gece ve şuan kasık ağrım. Var benimde kontrolüm perşembe 🤦🏻♀️
Serrax Canım regl döngülerinde kasığım ağrıyor. Arada ağrı girip çıkıyor ama çok değil. Devamlı mı senin? Gaz sancısı da olabilir mi
Nasippp Serrax bu gece oldu ondan önce ağırıp geçerdi 🥺 olmadı parol içeceğim bir tane bu ağrılar beni geriyor ya 😢