Busenurrr Mega123 tarama testine dimi aynen bende benim ablam hiçbirine girmedi tabi Allahtan gelene boynumuz kılfan ince tabi ama endişeleniyorum biraz
Mega123 Busenurrr Canım Valla gereksiz tabi benim fikrim aldırma gibi bir fikrin yoksa girmenin hiç manası yok her şey rabbimden benim çevremde ki bütün arkadaşlarım girmedi detaylı ultrasona girmek önemli ama ona gircem inşallah içini ferah tut rabbim hayırla sağlıkla kuzağınıza aldırmayı nasip etsin inşallah 🥰❤
Busenurrr Mega123 yok öyle bi düşüncem çok şükür Allah gelene boynum kıldan ince ablamda aynı şeyleri söyledi şuan onunla konuşuyorum gibi hissettim 😂 rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Derinsmom Zeynag baş ağrılarınızdan ötürü doktorunuzla görüştünüz mü bana magnezyum başlatmıştı doktorum sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende kötüydüm magnezyum kullanınca azaldı hatta kalmadı
Zeynag Derinsmom cuma günü randevum var tahlillere bakarak birşeyler verirler umarım vermezlersede ben söylerim 😔
Ogrtmnanne2 Mega123 maşallah 🧿 ben de 13. Haftadayım çatlak kremi kullanıyor musunuz ya da başka bir gebelik bakımı 😍
Mega123 Ogrtmnanne2 Size de maşallah 🧿🥰 bebek yağı kullanıyorum şuan ama sinoz çatlak kremi almayı düşünüyorum
Derinsmom Zeynag bu dönemde migren bile olabiliyormuş gerçi benim hamilelik öncesi vardı söyleyince direk yazdı bence söyleyin hem kasık ağrılarını azaltıyor hem baş ağrılarını şimdiden geçmiş olsun🙏🏻🥰
Esracnrr27 Ben en çok mideden çekiyorum aşırı şekilde kusma iki günde bir serum , susuzluk idrar yolu enfeksiyonu vb😞
Mega123 Esracnrr27 Ah canım ya çok zor rabbim yardımcın olsun 😔. Tez zaman da iyi olursun inşallah 🤲🏻❤️