Mega123 Bugün tam 11 haftalık oldum çok şükür bende her şey yolunda şuan çok zorlu geçmedi🥰. Sizde durumlar nasıl güzel anneler 💞haydi sohbete…
ecembugra53 Mega123 biz de 33 haftalığım canımm😊😍 doğuma doğru gidiyorum yavaşça normal Doğum pozisyon da bebişim artık kontroller sıklaştı 😊🥰 bütün bebişler saglıkla gelsinler Rabbim tüm bebişler sağlıklı sıhhatli eylesin hayırlı imamlı kullarından eylesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹
Mapleleaf Mega123 bugun bende 11 haftalik oldum guzel geciyor sag kasigimda ara ara bir seyler hissediyorum elimi koydugumda 🥰
Serrax Mega123 ben de 10+5 haftalığız gün içinde ara ara aşırı bulantım oluyor kusmadım ama hiç. Onun dışında göğüs sızısı ve şişliği var. Haftaya ikili test için kontrole gideceğim
limonluchescake Ben de suan 11. Haftadayim. Müthis bir bas agrisi var sadece gecmek bilmiyor. Sizde de oldu mu
nilsmother limonluchescake bebeğe de kan gittiği için vücutta kan çoğaldıkça basınç artıyor canım haliyle baş ağrısı yapıyo benimde oluyor
1maviyol limonluchescake ben de 11+4 üm benim de çok aşırı baş ağrım var uykudan kalkıyorum dinlenmiş olarak yani neyin nesidir anlayamıyorum 🤷🏼♀️ bugüne kadar 4 kere kustum, öyle çok kötü geçmiyo allaha şükür ama genel olarak halsizim
OMAYBABY Nurr24 bende Pazartesi Allah’ın izniyle 11 haftalık olucam aynı şekil ateş basması bende de oluyor hormonlardan sanırım 🙈🥰
Ates2020 Mega123 viks gebelikte kullanımı zararlı canım Arada boğaza sürülebilir onun dışında kullanılmaz
MgDmr Ben de 11.haftaya girdim bugün 😍 hala bulantılarım devam ediyor, iştahım yok genelde kraker,leblebi, makarna, patates filan yiyorum. 4 kilo verdim☹️ Sağlıklı beslenemiyorum yeteri kadar da su içemiyorum bu durum beni endişelendiriyor
minikalp03 MgDmr multivitamin olarak vinalac kullanıyorum içinde zencefil var mideme aşırı iyi geliyor onun sayesinde rahat gebelik geçiriyorum atmayı unuttuğum gün bende mahvoluyom istersen dene onu kullanmaya başladım aşırı yiyorum 5 kg aldm