Elcnerdgn deletedmom99 el emeği göz nuru ne güzel malesef benim elimden gelmiyor kendi annem 2tane battaniye örmüş ☺
Elcnerdgn Tugba34 artık doktorların bence çok yanılma payı olmuyor 11.haftada cinsiyetimizi öğrendik 17.haftaya giricez değişmedi ☺
Kbrazcan Tugba34 bizim değişti canım erkek demişlerdi şimdi 16 dayız kız dediler 2 gün önce bilmiyorum tekrae değişir mi detaylıyı beklicem hazırlık için
Elcnerdgn Seyma0 bende de aynı şekilde 3-5tane var ben detaylıyı bekliyorum ondan sonra artık yavastan küçük ihtiyaçlardan başlamayı düşünüyorum. Beşik vb seyleri bayramdan sonraya Temmuz ağustos falan gibi alırım büyük ihtimal ☺
Elcnerdgn HandanOsman bende 16+2yim bazen hamile gibi karnım bazen hic yok gibi geliyor bazen buna kafa takmıyor değilim🙄🙈
Elcnerdgn Dlktpl bende bi kaç çıtçıtlı zıbın atlet gibi aldıklarım oldu ebebek te indirim varken almıştım ☺
Dlktpl Elcnerdgn ben cıvılden almstm e bebekten de aldıklarm oldu butun ınternet mağazalarından bıseyler alıyorum
Tugba34 Elcnerdgn bir kızım var oğlum olsun çok istiyorum şimdi insanın istediği olunca da emin olamıyor 🙊 doktora tekrar gitçem bu hafta içi bakalım kesinleşsin inş değişmez diye düşünüyorum burda çok değişen okudum o yüzden korkuyorum 🤷🏻♀️
Seyma0 bejanne00 yok olmuyor canım bazen ani harekette batma oluyor. Kasık ağrın adet olacak gibi birşey mi uzun mu sürüyor
deletedmom99 bejanne00 cok sukur simdilik iyiyzz arada kask agralrini saymassak bi problem yok senin😀
Elcnerdgn Canicim karın ağrım yok fakat eğer üzülürsem kendimi yorarsam karın ağrısı ve bel ağrım oluyor acaba kendini yoruyomusun 🙄
Pcoslubiranne Elcnerdgn 18 haftalık olduk.🤗 Oğlumuz olacak Allah izin verirse. Bir kaç parça takım aldık.3 4 tane de battaniyemiz var.😊😊 Sanırım son 2 aya kadar pek hazırlık yapmayacağız.