deletedmom99 bejanne00 cok sukur simdilik iyiyzz arada kask agralrini saymassak bi problem yok senin😀
Mnkse Elcnerdgn benim 16+5 dün yaptılar detaylıyı temiz çıktı çok şükür inşallah seninde öyle çıkar 😊
Elcnerdgn Canicim olabilir stres üzüntü çok etkiliyor bazen kafamı birşeye takıyım Çan’ımı sıkan bisey olsun banada oluyor stres yapma diyorlar ama her zaman umduğun gibi olmuyor maalesef ki
Seyma0 bejanne00 yok olmuyor canım bazen ani harekette batma oluyor. Kasık ağrın adet olacak gibi birşey mi uzun mu sürüyor
Elifdilara 16+3 olduk henüz kendini göstermedi kız gibi görünüyor dedi doktor.ben de tam anlamiyla duzelemedim bulantılar halsizlik devam ediyor🙁( hic bir hazırlık yok şimdilik,biraz duzeleyim ondan sonra başlarız insallah😍
Ladess 18+3 olduk3 ekim doğumumuz inşallah 🙂valla dayanamayıp ufak tefek bişyler alıyorum ,örgü kabiliyetim hiç yok kendim yapamıyorum o yüzden 🙂
Fulyag Elcnerdgn 17 haftaya doğru gidiyoruz kızım olacak ufak tefek birkaç zıbın aldım heves edip onun dışında bebek arabası araştırıp duruyorum 😊
ikicocukannesii Bizde 17+2 olduk oğluşum olcak nasipse bende detaylıya kadar beklemeyi düşünüyorum erkek erken belli oluyo ama doktorlarında yanılma payı war sonuçtan
PnarSazakBulut 14+4olduk doktorumuz yüzde 80 kız dedi acaba değişirmi bilmiyorum daha bizimde bi hazırlığımız yok😍
Nurce 16+3 olduk kızımızla..allah izin verirse 4 lü taramalardan sonra kendisine alışverişe başlıcam daha erken 🤭🙈😍🙆🏻♀️