Elcnerdgn Meraba kızlar , nasıl gidiyor cinsiyetler öğrenildimi ne gibi hazırlıklar yapmaya başladınız ve kaç haftalıksınız? 💕💕 hadi sohbet edelim.
Tugceekrzm Elcnerdgn 16+6 olduk biz kızım olacak allahın izniyle❤ şimdilik iyi gidiyoruz inşallah böyle devam eder 😊🙏
Mnkse Elcnerdgn ben daha hiçbir hazırlık yapmadım daha dün öğrendim cinsiyeti yavaştan başlarız hayırlısıyla
Mavivepembe Elcnerdgn bizde 16+6 minnoş bi kızımız olcak allah izin verirse ama bi hazırlık yok henüz
Naciyee Bende Allah izin verirse bir ekim annesi olacağım,bugün kontrolümüz varr belki cinsiyet öğreniriz 😍 15 hafta 6 gün bugün
Elcnerdgn Naciyee öğrenirsin büyük ihtimal ben 11.haftamda öğrenmiştim 16+2olduk hala değişmedi başka doktorlara da gittim sırf bunun icin hepsi erkek dedi benimde oğlum olucak inşallah ☺
Elcnerdgn Mnkse 20.haftadan sonra doktorum detaylıya çağırdı büyük ihtimal bende detaylıdan sonra baslıcam yavaş yavaş ☺ Ama şimdiden büssürü fikir ediniyorum
deletedmom99 18+2 günluk bi kızım olacak insalllah suanlik alis veris icin erkn diye dusunuyorum birzck daha buyumesni beklicem bayramdan sonra baslcam minnik kuşumun esyalrni almaya simdilik bitane alize puffy battaniye 1 tanede kalpli popcorn battaniye ördüm😍😍
Elcnerdgn deletedmom99 el emeği göz nuru ne güzel malesef benim elimden gelmiyor kendi annem 2tane battaniye örmüş ☺
HandanOsman Bende 18+3 deyim bir oğlum olacak inşaAllah. Karnımın büyüdüğünü hissediyorum artık🤗 ama kasık ağrım var. Ekim annesi olacağım bende😁
Elcnerdgn HandanOsman bende 16+2yim bazen hamile gibi karnım bazen hic yok gibi geliyor bazen buna kafa takmıyor değilim🙄🙈
Mnkse Elcnerdgn benim 16+5 dün yaptılar detaylıyı temiz çıktı çok şükür inşallah seninde öyle çıkar 😊
Elcnerdgn Dlktpl bende bi kaç çıtçıtlı zıbın atlet gibi aldıklarım oldu ebebek te indirim varken almıştım ☺