Lepiska21 Aydabelinay Allah yardımcın olsun canım 7 ay önce çektim o sancıyı çok zor yavrumu kaybettim Rabbim bidaha yaşatmasın böyle acılar sürekli hareket et canım tuvalete git ıkın otur kalk hiç durma zor olucak biraz ama Rabbim dayanma gücü veriyor sana sürekli dua et canım
Sedossss 5ay önce 3 gunluk bebegımı kalp amelıyatından sonra kaybettım zor. Allah içine ferahlık versın ınsaAllah tez zamanda zaman iyi gelecek inan acı taze kalsa da.
Aydabelinay Sedossss ALLAH razı olsun canım sana da sabır versin ,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😔❤
[silindi] Minigimm2020 hiç bir rahatsızlığı yoktu çokta sağlıklıydı. Rabbimin takdiri 10 seneden sonra mucize gibi geldi bize mucize gibi gitti.
Fr170320 Aydabelinay Canım rabbim yar ve yardımcın olsun🤲 İnşallah tez zamanda yerini doldursun yavrunun rabbim.🤲
ikizannesi172011 Selcanozr canim yaaa Allah sabirlar versin kacinci haftada kaybettin neyden dolayi canim 😭😭
Selcanozr ikizannesi172011 29+6 da kaybettim erken doğum yaptım kızımın biri karnımda melek olunda öteki de doğdu
ikizannesi172011 Selcanozr kiyamam meleklerin seni bekler canim Allahım sizi orada kavustursun insallah 🤲
Sermec27 Aydabelinay rabbim yardımcın olsun sabr versin sana ben de 6 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim anne karnında kalbı durdu cok zor bir imtihan rabbim sana dayanma gücü versin 😔🤲
Aydabelinay Sermec27 yaa kıyamam canım çok zormus gerçekten başa gelmeyen bilmiyo ALLAH hakkımızda hayırlısıni versin
Demetsvm Aydabelinay Allah sabır canım en kısa zamanda sana hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin