Mernana Aydabelinay Kuzum dualarımız seninle. Rabbim dayanma gücü verir elbet kimseye kaldıramayacağı yükten fazlasını vermez biran önce iyileşirsin inşallah 🙏
Aydabelinay Zynp01 Aydabelinay Akgl06 annecikk_ Sezensu Defneninannesi19 Nermin1002 Nermin1002 Mernana Selcanozr arkadaşlar çok teşekkür ederim dualarınız için oldu bitti şükür Hep hayırlısı dedim Rabbimin verdiğinde de aldığında da hayır vardır , çok üzücü evet ama elden bisi gelmiyo 😭😔 bebeğim 19.haftada gelişim durdu kan akışı durdu kan pıhtılaşması varmış sanırım bende , daha bir çok şey cıktı, plesenta sıkıntılı vs, suyu da bitmişti almak zorunda kaldılar 😔 300 gram kaldı 😔
Nermin1002 Allah yardımcınız olsun inşallah kaçıncı haftadasınız benimde sancılarım oluyor korkuyorum
Fatovebebegi Aydabelinay rabbim dayanma gucu versin rabbim bi daha yasatmasin bize de yardimci olmak icin neden oldu kacinci haftada kendini toparladiginda cevaplarsan
[silindi] Aydabelinay canımmmm başınız sağolsun. Rabbimin takdiri bende 4 ay önce kuzumu doğumdan 1 saat sonra kaybettim. Böyle bir acı yok geçmiyor 4 ay oldu içim sızlıyor 40 sene de geçse 10 çocukta doğursam geçmeyecek. Rabbim bizlere dayanma gücü versin. Güçlü olmaya çalış canım. Belki de biz şanslıyız ki bizi cennette bekleyen yavrularımız var ❤️❤️❤️🤲🤲🤲 dualarım seninle canım ❤️❤️
Aydabelinay [silindi] canımmmm kıyamam evet, 5 haftalığı da aynı 30 haftalığı da , hele onu görene kokusunu çekene daha zordur Allah herkse sabır versin kimseyi evlat ile sınamasın gerçekten çok zor😭
[silindi] Selcanozr 😔😔😔😔😔 Allah’ın takdiri canım. Allah büyük vardır rabbimim bir bildiği. Kaderimiz bu bizim de canım
ikizannesi172011 Selcanozr canim yaaa Allah sabirlar versin kacinci haftada kaybettin neyden dolayi canim 😭😭
Gumball Aydabelinay yüce rabbim sabırlar versin. Bu uzuntun için gösterdiğin sabri yüce rabbim yeni bebek haberiyle mükafatlandırsin tez zamanda. Acını yüreğimizde yaşadık canım. Dualarımız seninle. Allahım sana can ve ruh sağlığı nasip etsin. Seni korusun
Aydabelinay Gumball ALLAH razı olsun canım benim hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 😔❤
Aysegul95 Bende 25 gün önce ölü doğum yaptım Çok kötü günlerdi. Çok zor bir durum. Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah yakın zamanda bizlere.
Selcanozr [silindi] öyle Allahtan gelene tevekkül etmek zorundayız elhamdülillah cennet anneliğine uygun gördü rabbim
[silindi] Minigimm2020 hiç bir rahatsızlığı yoktu çokta sağlıklıydı. Rabbimin takdiri 10 seneden sonra mucize gibi geldi bize mucize gibi gitti.