Aydabelinay Zynp01 Aydabelinay Akgl06 annecikk_ Sezensu Defneninannesi19 Nermin1002 Nermin1002 Mernana Selcanozr arkadaşlar çok teşekkür ederim dualarınız için oldu bitti şükür Hep hayırlısı dedim Rabbimin verdiğinde de aldığında da hayır vardır , çok üzücü evet ama elden bisi gelmiyo 😭😔 bebeğim 19.haftada gelişim durdu kan akışı durdu kan pıhtılaşması varmış sanırım bende , daha bir çok şey cıktı, plesenta sıkıntılı vs, suyu da bitmişti almak zorunda kaldılar 😔 300 gram kaldı 😔
bir_pasa_annesi Aydabelinay basın sagolsun cnm rabbim bi daha yaşatmasın inşallah cennette şefaatçi olsun
Aydabelinay [silindi] canımmmm kıyamam evet, 5 haftalığı da aynı 30 haftalığı da , hele onu görene kokusunu çekene daha zordur Allah herkse sabır versin kimseyi evlat ile sınamasın gerçekten çok zor😭
[silindi] Aydabelinay çok zor canım çok zor ama rabbim o sabrı veriyor inan bana. Dualarım seninle canım istediğin zaman yaz bana. ❤️❤️❤️Her zaman dinlerim her zaman ❤️❤️🤲
Aydabelinay Gumball ALLAH razı olsun canım benim hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah 😔❤
Aydabelinay Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim herkse tek tek yazamadım kusura bakmayın şimdi hastanedeyim dua edin bana ,
Lepiska21 Aydabelinay Sağol canım benim Allah sana dayanma gücü versin çok şükür atlatmışsın canım inşallah böyle bir acıyla karşılaşmazsın bi daha
Aydabelinay Sedossss ALLAH razı olsun canım sana da sabır versin ,hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😔❤
Aydabelinay Sermec27 yaa kıyamam canım çok zormus gerçekten başa gelmeyen bilmiyo ALLAH hakkımızda hayırlısıni versin
Aydabelinay [silindi] ALLAH razı olsun canım benim çok teşekkür ederim istersen numaramı verebilirim dertlesmek istediğimzde konuşuruz 😔❤❤