Bende pko hastasıyım. Adet olmaya başladığımdan beri hep sıkıntılıydı ve teşhis 15 yaşında koyuldu. Hormonlarim da ileri düzey bozukluk yoktu ama aşırı ağrılı adet görme, tüylenme sıkıntılarım vardı. Ilk gittiğim doktor ilerde çocuk sahibi olman zor olabilir demişti ve o yasimdan beri çocuğum olmayacak diye ağladım hep. 24 yaşında evlendim. Tekrar bi kontrole gideyim vajinal ultrasonda bakılsın dedim ve doktor pko görünümü oldukça yoğun ve gebe kalman uzun sürebilir dedi ve inofolic isimli ilacı verdi. Ona da başladım, korunmayı bıraktık ve o ay hamile kaldım. Fakat kimyasal gebelik oldu ama değerler kendiliğinden düşmediği için kürtaj oldum. Kürtaj sonrası 3 ay korunma onerdi doktor. Üç ay korunduktan sonra tekrar bıraktık ve o ay tekrar hamile kaldım. Şuan çok şükür 35 hafta olacağız. Ilacın etkisi mi bilmiyorum ama çok kafaya takmamak gerekiyormus. Nasipte varsa oluyor. Ve kesinlikle stres en büyük engel bu duruma. Uzun oldu hakkınızı helal edin ama yıllarca çocuk aklımla bunu kafaya çok takmıştım. Allah dileyen herkese nasip etsin.