Yazim yarida kaldi 3 yillik evliyim 1.5 yil korundum hatta dogum komtrol hapindan baska tedavisi yok zaten bu illetin ve kullanmadigimiz taktirde kansere cevirebilir dedi doktr bizde cocuk plani yapana kadar kullandik zaten dogum kontrol kullanmayinca nerdeyse 6 ayda bir geliyordu adetim neyse biz cocuk dusunmeye basladik bir yil denedik olmadi doktora gittik famera verdi va igne tedavisine basladik ilk ay asilama yaptik tutmadi benm morel coktu 2. Ay asilam istemedim sadece ilac igne ve catlatma ignesinden sonra 12 saat sonra iliskiye girdik neyse oda olmadi ben esime tedaviyi birakcagimi soyledm doktorada gitmedim oda nasl istersen dedi ben sitresi kafamdan attim tamamen ise yogunlastim faln adetim gene gelmedi ama alisigim zaten hic umitlenmiyorum oylesine bir test yaptim bir baktim cift cizgi agladim esime gosterdm umitlenmek istemedik erkenden pazar gunuydu gittik pahali ucuz 2 3 tane daha test aldk hepsi pozitif ben ucuyorum tabi pazartesi kan verdm derken suan dogumums 8 gun kaldi rabbim isteyen herkese versin insallh canm ama seni cokkk sitresli gordum en buyuk engel sitres unutmamalisinnnn imsallh gonlunce bebek sahibi olursun