Pnarozcan Linasmommy şırnaktaki devlet hastanesine gittiğimde sabahtan gidip sıra almıştım canım. İnternetten randevu alacaksan çok önceden alman gerekiyo canım
Linasmommy Pnarozcan aa veriliyor mu o şekilde sıra daha önce sormuştum sadece randevu üzerine aldıklarını söylemişlerdi
Pnarozcan Linasmommy hangi doktorda yaptı biliyomusun canım? Benim arkadaşımda yaptı ama hiç memnun kalmamış
Pnarozcan Linasmommy mhrs de randevu çıkmıyosa bi uyarı geliyo ekrana canım ona evet deyip sonraki çıkan ekranda da 7/24ü seçip tamam deyince randevu açıldığı zaman sana mesaj geliyo canım
Meri112 ZEHRASEYMA bende gideceğmde kontrol amaçlı bebek olmuyor yani eşimde aşşırı istiyor bende yani hangi doktoru önerirsiniz
ZEHRASEYMA Pnarozcan bende yeni geldim sayilir siirte esimin işi nedeniyle burdaki tum polis eşleri ibni sinadaki ismet beyi önerdiler iki defa muayneye gittim cok ilgilendi bebeg bakti memnun kaldim. ve burdaki tum memur eşleri ismet beye geliyorlar. tavsiye edebilecegim bir doktor bende dogumu burda yapicam insallah
Sedaimm Peki ayrıntılı ultrasona giren var mı aranızda, ben de Cengiz beyi çok duydum hep urfaya gidiyodum kontrole ama yol yordu artık cizreye gitmek istiyorum deneyeceğim
Pnarozcan Sedaimm 2li tarama testini istiyorsan yaptır canım ama 3lüye gerek yok bence yine sen bilirsin tabi
Sedaimm Pnarozcan hayır 2liyi yaptırdım şuan 17haftalığım bu periontologların yaptıgu detaylı ultrasondan bahsediyorum 20li haftalarda yapılıyor ya
Pnarozcan Meri112 benimde ilk zaman prolaktin hormonum yüksekti o yüzden bebek olmazmış. Bursada gitmiştim ilaç vermişti doktor sonra hamile kaldım ☺️
ZEHRASEYMA Meri112 ibni sina hastanesinde ismet bey var ben ona gidiyorum cok ilgili bir doktor tavsiye ederim. ama hayat hastanesinde ahmet bey varmis onuda cok öneriyorlar ben hastane kalabalik ve hijyene dikkat etmedikleri icin ismet beyi tercih ettim.
Sedaimm Pnarozcan kaçıncı haftadasın? Nerdeki doktora gitmiştin de söylemedi? Normalde epey bilinen bir şey aslında belki doktorun gerek görmemiştir
Pnarozcan Sedaimm 25. Haftadayım gittiğimde 22 haftalıktı şırnak devlet hastanesindeki doktor bişey demedi bende yaptırmayı düşünmüyodum zaten