Pnarozcan Linasmommy benimkide 25 haftalık ama memlekete gitmek istemiyorum kış olduğu için zor olur diye o yüzden burda iyi bi doktor bulmam lazım 😔
Sedaimm Linasmommy acaba detaylı ultrason yaptırdınız mı 20li haftalarda, şırnakta yapan var mı bilginiz var mı bu konuda
Pnarozcan Meri112 devlet hastanesinde de melik selçuk varmış onu da bi hemşire önermişti burda ama nasıldır bilmiyorum canım
Linasmommy Pnarozcan canım randevu nasıl alıyorsun ya sürekli dolunun nst için gitmek istiyorum bir kere ama randevu alamıyorum 😏
Linasmommy Pnarozcan kızımı da Ocak ayında doğurdum eşimin memleketine gitmiştim burda doğum yapmak asla istemem ama arkadaşım Mardin’de yaptı doğumu
Pnarozcan Linasmommy hangi doktorda yaptı biliyomusun canım? Benim arkadaşımda yaptı ama hiç memnun kalmamış
Pnarozcan Linasmommy şırnaktaki devlet hastanesine gittiğimde sabahtan gidip sıra almıştım canım. İnternetten randevu alacaksan çok önceden alman gerekiyo canım
Linasmommy Pnarozcan aa veriliyor mu o şekilde sıra daha önce sormuştum sadece randevu üzerine aldıklarını söylemişlerdi
Pnarozcan Linasmommy mhrs de randevu çıkmıyosa bi uyarı geliyo ekrana canım ona evet deyip sonraki çıkan ekranda da 7/24ü seçip tamam deyince randevu açıldığı zaman sana mesaj geliyo canım
Meri112 ZEHRASEYMA bende gideceğmde kontrol amaçlı bebek olmuyor yani eşimde aşşırı istiyor bende yani hangi doktoru önerirsiniz
ZEHRASEYMA Pnarozcan bende yeni geldim sayilir siirte esimin işi nedeniyle burdaki tum polis eşleri ibni sinadaki ismet beyi önerdiler iki defa muayneye gittim cok ilgilendi bebeg bakti memnun kaldim. ve burdaki tum memur eşleri ismet beye geliyorlar. tavsiye edebilecegim bir doktor bende dogumu burda yapicam insallah
Sedaimm Peki ayrıntılı ultrasona giren var mı aranızda, ben de Cengiz beyi çok duydum hep urfaya gidiyodum kontrole ama yol yordu artık cizreye gitmek istiyorum deneyeceğim
Pnarozcan Sedaimm 2li tarama testini istiyorsan yaptır canım ama 3lüye gerek yok bence yine sen bilirsin tabi