Annem42 Benim kontrolüm 2 hafta sonra unutmazsam normal doğuma engel olup olmadığını soracağım sen erken gidersen sorup buradan yazar mısın :)

devaaa20 ☹️cok skıntılı cnm vlla sagsaglım alrız ins kucagımıza bi skntı yasamdn

Bir çok gebe de olan bir durum hemen doktorunla görüşüp tedaviye başlamalısın yoksa Doğuma engel olacak kadar kötü sonuçları olabiliyor. Hemen ay bende de oldu 1 hafta boyunca çektim çok şükür düzeldi şu an kabız olmamaya dikkat ediyorum. Her sabah limonlu su içmek ve kahveme yarım çay kaşığı koyduğum Hindistan cevizi yağı bana çok iyi oldu günlük olarak tüketince düzene girdi sanki deneyebilirsin. Ama önce basurjnu mutlaka doktorunla görüş hamilelikte bile olsa hepsinin bi ilacı çözümü var Doğuma kadar çekmem lazım deyip kendine eziyet etme ve daha da ilerletme

Zehracik çok nadir de olsa Doğuma engel olan var çok ilerlerse. İlerlemese bile geçmediği sürece doğum da çok zorluk çıkardığını duyuyorum. En yakınımdan söyleyeyim doğum da o basur yırtılıp doğum sancısından daha çok sancı vermesi çok korkutucu bu yüzden mutlaka kremle ilaçla geçirmeye çalışın ne kadar az o kadar iyi

Havin-11 yaa aklıma gelen basıma geldi insallh bu yuzdn sexeryan falan olmam korkumdn degıl ama bkack kimsem yok

Ben bugün 10 dk bile sürmeyen operasyonla aldırdım bir zararıda yok lokal anestezi yapıp kesi atıyorlar ve sonra ağrı kesici etkili krem kullanıyorsun diğer türlü 15-20 gün ağrısını çekermişim kaldı ki 2 haftadır zaten çekiyordum 1 tane bezelye kadar vardı ama sertleşmişti acı veriyordu artık iyi oldu genel cerrahi yaptı

_gzm_ ben bugun gözüktüm ameliyat demedi fitil hap surup krem verdi ve sabah aksam cok yakmayacak sekilde suya otur dedi. Normal dogum sıkıntılı olabilir kadın dogum doktoruna danıs dedi 2 3hafta sonra gidip görüşecm bakalım ne diyck

Zehracik canım bn bugun cerraha gittim ilerlemiş biraz ama insallah tedaviye baslayalm fayda görürüz dedi normal dogum ıkınırkn skntı yaratabilir kadın dogum doktoruna danıs dedi 2 3hafta snra gidip danısacagm bakalım ne diyecek

_gzm_ geçmiş olsun. Kaç haftalıksınız şuan. Devlet hastanesin demi? Özel hastanede mi oldunuz? Ağrınız var mı şuan? Benim de üzüm salkımı gibi oldu malesef. Şuan çok acısı var. Genel cerrahiye gittim sadece buz tedavisi uygula dedi ama ağrısı daha da şiddetlendi. Kadın Doğuma gittim oda krem ve fitil yazdı.

sevcandeniz özelde yaptırdım yaptırdıktan sonra 1 gün ağrı oldu ama 2.günün sonunda tamamen kurtuldum kremi yine işlemden sonrada sürüyorsunuz ağrı kesici uyuşturucu kremde veriyor doktor hissetmiyorsunuz yani

_gzm_ hep riskli olduğunu duyuyorum. Bebeğe bir etki olmuyo değil mi?
                Birde ortalama ne kadar fiyatı? Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bende tamamen kurtulmak istiyorum. Gerçekten bende 3 gündür ağrısını çekiyorum. Önceden de çekiyordum ama şimdi gece gündüz. Affedersiniz ama dışarıya bayağı çıkmış durumda.

sevcandeniz ben ameliyat gibi olmadım lokal anestezi altında 5 dk bile sürmeyen bir cerrahi işlem kesi atılıp içi boşaltıldı yani şişlikler indirildi o yüzden bebeğe bir zararı yok olamazda zaten özellikle hem kadın doğumcuma hem genel cerrahiye bebeğe zararı olup olmadığını sorduğumda olmadığı cevabını alarak yaptım şu an bir sıkıntım kalmadı düzeldi ya 5 dk sürdüğü için işlem doktor muayene ücreti üzerinden işlem parası aldırdı yoksa giriştekilere kalsa ameliyat yapacaklar gibi 400 den fiyat biçmişlerdi

_gzm_ anladım. Çok geçmiş olsun tekrar. Bende bugün doktora gitçem tekrar. bu işlem için sorarım. Çok teşekkür ederim. Bu da benim için bir yol. İnşallah bende atlarım bu acıyı.

_gzm_ şuanda ben kremi kullanıyorsunuz? İsmine de paylaşır mısınız?

sevcandeniz ağrı için anestol
                        hemoroid için proctolog kullanıyorum doktor sürerken masaj yaparak çoktan memeleride içeri ittirmek lazım dedi dışarı da durdukça iyileşme süreci uzarmış