Htcklygt 1cansu Erbil hocaya ben kliniğinde gittim pazartesi günü CD vermedi iki tane kağıta raporladilar bolca ultrason resmi bitane de hatıra niyetine renkli ultrason verdi.esim girdi bide biriniz kaçıncı çocuk demiş 2.cocuk benim 😀
Enfal Htcklygt detaylı ultrasona girmeden özellikle yenmesi gereken bisey var mı cuma yaptircam bende ama bisey demediler bana
1cansu Htcklygt erbil hocanin kullandığı ultr. Cihazı nasildi canim?son teknoloji mi bide sen görebildin mi bebeğin hareketlerini falan bi ekranda
Eayh Enfal Yo hayır ozellikle yemen gereken bisey yok istersen yaninq gofret al. Yani pozisyonu iyi degilse bi cikolatq yuruyuz yaparsın duzelir ,☺️ kacta senin randevun cnm benimde bugun yani persembeydi yarina cumaya aldırdım
Htcklygt Enfal Enfal çikolata hareket lendiriyo diye biraz yedimde gittim ben ,arkadaşımda gitti Erbil hocaya ona kendisi vermiş hatta çikolata yi çocuk kipirdamayinca ,işe yarayabilir
Eayh Htcklygt ilkinide mi orda dogum yaptın cnm. Tugba hanıma hic gitmedim ama denemwk isterim çünkü hala doktor bulamadim icime sinen
Htcklygt Eayh ben 1.ciyi 3 sene önce devlette dogurmustum Tuba hanım yeni gelmiş sura birinci çocuktyken orda çok dogumcu yoktu şimdide Tuba hanım var diye gidiyorum ,surda doğuran çok arkadaşım var memnunlar
Zeynep-aa HappyMom ben izmir de ozel kliniği olan perinatolog uzman dr soner recai öner e gittim ve aşırı memnun kaldım. İlgisi bilgisi deneyimi hastaya yaklaşımı bakarken anlatışı açıklayıcı hareketleri cok iyidi. Baya ugrasıyor kesinlikle tavsiye ederim fiyatıda çok uygun 400 tl.
1cansu Eayh ahahaha😂😂biz baya doktor değiştirdik ve bende vatandaşla muhatap olduğum icin pek suratla ilgilenmiyorum 🙈 Allah herkese sağlıklı dogum nasip etsin ya
Eayh 1cansu son teknoloji mi bilmemde normal standart doktor cihazlarindan daha iyi bebek pozisyonunu iyiyse görebiliyorsunuz onunuzde kocaman ekran var zaten herseyi detaylica soyluyor size ben gittim cevap verim dedim
Htcklygt 1cansu aynen güzel normal ultrason lardan daha iyi tabi görebiliyor sunuz tek tek işaretleyip gösteriyor zaten doktor bey
Aslaninannesii Yncaa benimde 1 hafta sonra detaylı ultrasonum var arayıp sorduğumda ücreti 300tl dediler siz ne zaman yaptırdınız acaba
Selda24_ Arkadaşlar yunus emre tıp merkezinde(ist.avrupa yakası-bağcılar) detaylı ultrason fiyatı 288 tl ben orada yaptırıcam.ikili testimi de orda yaptırmıştım çok memnun kaldım ultrasonları iyidi.
Edosem Damla2834 hangi devlet hastanesinde yaptrdınız acaba birde bütün devlet hastaneleri ultrason çıktısı vermiyor galiba 🙄
Damla2834 Edosem Dr sadi konuk devlet hastanesınde yaptırdım detaylı ultrasonu ultrason kagıdı vermıyorlar
SeymaK Tubask vera tıp merkezini diyosunuz siz nasıldı peki memnun kaldınız mu cd fotoğraf veriyorlar mı cihazları iyi miydi acaba