Htcklygt Eayh Erbil hoca süper anlattiklari kadar var en ince detayına kadar herşeyi anlatıyor iyiki gitmisiz dedik yani ,ben sur Hastanesi’ne gidiyorum şimdiki adı hisar camlica Ümraniye’de Tuba güngör doktorum ondan da çok memnunum doğumu orda olucak inşallah:)
Eayh Htcklygt ne kadar cnm muayne ücreti ilk gebelikmi senin. Ben daha once orda umut hanima gittim bilgili ama cok suratsiz o yüzden isinamadim cok
Htcklygt 1cansu çok memnun kaldım tavsiye ederim sürekli anlatıyor birşey sormaya bile gerek kalmıyor ,birkaç pürüz çıktı bizde onlarıda korkutmadan söyledi,oldukçada tecrübeli olduğunu farkettim ben zaten en güzel yanıda perinatolog olması :)
1cansu Htcklygt bende hisar da dogum yapacağım umut hanıma:) erbil beyi formlarda okudum ve zeynep kamilde gördüm ama muayene olmadım 24. Haftamda ona sira aldim,ins sıkıntı çıkmaz. Cd vermiyormuş sadece fotoğraf veriliyormuş bide eşiniz girdi mi ?
1cansu Eayh evet bana da öyle geldi ama umarım güzel bi dogum olur.Zira bana bilgili tecrübeli biri lazım o sırada surati umrumda olmaz diye düşünüyorum 😃
Mrve233 HappyMom Kayseri özel klinik 400 TL yani çok çok beklediğimiz gibi açıklama yapılmıyor ama en azından merakımız gideriliyor
Eayh 1cansu simdi gördüm yazini normal dogumu destekleyen bi doktor ve bilgili gerçekten yalan yok ama işte sanki ona borcum varmis gibi bir surat ifadesiyle karsimda durunca sorucagim varsada unutuyorum 😅😂😂😂
Htcklygt 1cansu ben Tuba hanıma gidiyorum canım umut hanımı bende suratsız diye duydum ama herkes farklı yorumlar yapıyor şu sıra eskisine nazaran daha ilgiliymis dediler ama ben Tuba Güngöre gidiyorum çok iyi bi doktor memunum ben
Htcklygt 1cansu Erbil hocaya ben kliniğinde gittim pazartesi günü CD vermedi iki tane kağıta raporladilar bolca ultrason resmi bitane de hatıra niyetine renkli ultrason verdi.esim girdi bide biriniz kaçıncı çocuk demiş 2.cocuk benim 😀
1cansu Eayh ahahaha😂😂biz baya doktor değiştirdik ve bende vatandaşla muhatap olduğum icin pek suratla ilgilenmiyorum 🙈 Allah herkese sağlıklı dogum nasip etsin ya