Htcklygt Eayh evet bende Ümraniye de oturuyorum burda forumda buldum Erbil beyi pazartesi gidiyorum yani bugün😊
Htcklygt Unicornn sekreterbize 20 22 hafta arasına bakıyor dedi Erbil çakar için ona gitmeyi düşünüyorsanız acele edin derim
Unicornn Eayh Evet ilk bebeğim. Öyle yapacağım bundan sonra hep yatacağım eşim sağolsun bütün işi ben yaparım yeter ki sen kalkma dedi. Sen progesteran falan kullandın mı canım ek olarak yoksa kendiliğinden mi düzeldi ?
Eayh Unicornn kullandim progestan +kanama oldugu icin ignede vs de vurulmuştum sana progestan verdimi doktor
gamzee123 _ikiprensannesi_ nts yi bilmiyorum henüz girrmedigim için bu aydan sonra bakmaya başlıcaklar normal muane ücreti 105 tl.
Simelwelt 2prens-annesi Tokat medicalde 170 tlye yaptırdım ben içine sinmediyse orda yaptır istersen normal muayene 185 tl veriyorum ayrıntılıda 25 30 dk baktı yani
2prens-annesi Simelwelt teşekürler canim ama zamanı geçti sanırım 28 haftalık oldum devlet hiç ilgilenmiyo normal kontrolü bile
Simelwelt 2prens-annesi valla özelin de çok farklı yok çünkü biliyorsun burda tek hastane var oda özelin devleti gibi keşke devletteki kübra hoca dursaydı bende devleti düşünürdüm
2prens-annesi Simelwelt evet ona çok iyi dediler ama devlette ilgi alaka sıfır olmuş bugün uni ye gittim valla çok güzel ilgilendiler çok memnun kaldım bura da ilgilenmeseydi son çare medical ’di ama şansım yaver gitti şükür
Eayh Htcklygt nasil gecti cnm normal doktor kontrolüne kime gidiyosun yani dogumu nerede yapicaksin acaba
Htcklygt Eayh Erbil hoca süper anlattiklari kadar var en ince detayına kadar herşeyi anlatıyor iyiki gitmisiz dedik yani ,ben sur Hastanesi’ne gidiyorum şimdiki adı hisar camlica Ümraniye’de Tuba güngör doktorum ondan da çok memnunum doğumu orda olucak inşallah:)
Unicornn Eayh Aldı bugün eşim vajinadan kullanacağım nasıl kullandın canım sen hazneye koymak yeterli mi yoksa elimizle çok ileri ittirmemiz mi gerekli
Eayh Unicornn ileri ittir canim.ittirebildigin kadar hemen yakina koyunca geri cikabiliyor agizdan alma sakin asiri yan etki yapiyor baş donmesi vs
Unicornn Eayh Tamam canım çok teşekkür ederim. Birde benim bugün olmaya başladı 4 keredir bebek sağ tarafımda toplanıp sertleşiyor 5-10 saniye kadar sende de olmuş muydu tehlikeli birşey mi acaba
Eayh Unicornn bunu doktoruna soyle cnm kasilma o magnezyum versin sana bendede oluyordu evet yani erkenden kasılma istenilen birşey değil ama korkma sen kendi doktoruna git bir an önce bunu da soyle muhakkak magnezyumun verir sana zaten kasilmalara iyi geliyor
_ikiprensannesi_ gamzee123 teşekkürler canım bende vera hastanesine gidiyorum orasıda çok iyi umut da öyle
Htcklygt 1cansu çok memnun kaldım tavsiye ederim sürekli anlatıyor birşey sormaya bile gerek kalmıyor ,birkaç pürüz çıktı bizde onlarıda korkutmadan söyledi,oldukçada tecrübeli olduğunu farkettim ben zaten en güzel yanıda perinatolog olması :)