• Öneri
  • 4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊

Zeynep kamil hastanesinde ERBIL ÇAKAR A gittik. Fakat 0 ilgi alaka. Kendi klinigine gidildiginde para verildigi icin mi bu kadar ilgi gosteriyo hic bilmiyorum. Hic bir doktora kendim karsilasmadan onyargili olmadim bu zamana kadar. Fakat gercekten hic bir konuda ne aciklamasi oldu ne de baska biseyi… agzindan zorla laf alir gibi cevap verdi sordugum sorulara onlar bile net degildi asla. Baska bir yerde ozel olarak cektirmek istiyorum yeniden. Yaziklar olsun aldiklari paralara

Maltepe tıp merkezine yaptıran varmı acaba aradıklarım içinde en uygun o idi gidenler cevap verirse çok sevinirim teşekkürler

Heryer inanlımaz pahalı başında beri pendik medipole gidiyorum 650 + 125 muayene istediler emsey 620 adatıp 800 istedi

Aslihan_trker merhaba canım bende fatih beye gidiyorum kontrole ayrıntılı ultrason için perinatoloji uzmanına gitmemi söyledi siz gittiniz mi?

Isparta
      (Meddem hastanesi)
      4 boyutlu ultrason ücreti 80 tl

Ayseenurk ben detaylı için ege üniversitesine gideceğim .. bir önceki gebeliğimde anomaliler vardı .. perinatolojide Mete bey var çok iyi bir Doç.Dr . Kesinlikle gidebilirsiniz .. detaylı için bana 250₺ dediler .

Rabiiakaradas ultrason cihazı radyasyon yaymaz canım ses dalgaları ile çalışır radyasyon yoktur hem bir risk varsa görüp önceden tedavi daha önemli bence hem anne hem bebek için tabi yine de karar sizin

Nurgul61 ben bugün gittim kontrole ultrason cihazı normal diğerleri gibi siyah beyazdı,15 dk kadar sürdü doktor genel bilgiler verdi ayrıntılı bişey söylemedi.Bi kaç tane resim verdiler onlarda da hiç bişey belli değil malesef cd vermediler.Toplamda 300 tl verdim sigortalı olduğum için.Bu fiyata da anca bu kadar olur heralde bilemedim 🤷🏻‍♀️

Sedoslacivan Ümraniye tıp ta mı bahsettiğiniz doktor?? Bilgi verirmisiniz benimde vaktim yaklaştı araştırıyorum.

2subat bende sevinmiştim biri sormuş 3 kişi ysnıtlamış diye🤣🤣

Avrupa yakası Türkiye gazetesi hastanesi perinatolog uzmanı prof.dr. Mehmet Aygün muayene ücreti 500 TL.