2subat iyi şimdilik çok şükür daha yeni benim 2 kez gittim 105 lira veriyorum ücret sizn nasıl
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
Esmaaaa_15 Benimde aynı 105 lira ben başından beri nurettin beye gidiyorum
Gizemcelikdere Merhaba ben de Artvinliyim ama orada yaşamıyorum evlendikten sonra.Yakın arkadaşım Trabzon’da yaptırdı detaylı ultrasonu geçen yıl çok memnun kaldı ona sorabilirsin isterseniz.
2subat doğum fiyatlarını sordunuz mu ben sormuştum ama değişir ocakta sevgide mi düşünüyırsunuz doğumu
HappyMom ben girmedim teste tabi tutmak istemdim. Belkii kimisine farklı bakıs acısı gelsede ben hersey Allahtan ve her sekılde kabulüz diye merakta etmedim.
Esmaaaa_15 Sormadım ama yine burda okumuştum 3.600 yazmıştı birisi evet nasipse orda düşünüyorum ocak ayında doğumum çünkü ben 3 bebek kaybettim ve nurettin beyden çok memnunum o yüzden doğumumuda orda yapicam
2subat Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben sırdum 3250 şimdilik dediler yani değişecek bide her doktorun farklı fiyatu alaaddin bey de sevgide yaptırıyor 4500 felanmış sevcan hanımda o civarlar sanırım
Esmaaaa_15 Amin inşallah haftaya gideceğim bende sorayim bakalım nurettin beyin ne kadar
merhabalar,
özel Koç üniversitesi hastanesinde perinatalog Ebru Çetin’e bu Pazartesi için randevu oluşturduk,
fiyat için 660 lira dediler. Giden bir bilgisi olan varmıdır acaba ?🤔🤩
FatmaNur92 bende başta girmek istemiyordum ama şimdi randevu aldım gidicem sağlığı söz konusu tabi Allah bilir herşeyi ama yine de kafamız rahat olsun bebiklerimizi inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız
Damla_Kupcuk hayir erkek doktordu
Damla_Kupcuk ayrıntılı ultrason için sadece cengiz bey bakıyor. Ben türbanlym ama yinede gittim zaten sürekli ekrana bakıyor doktor hiç rahatsız olmadım sağlık sonuçta
Yetkin29 Emre beyin ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı
HappyMom Adana Seyhan Ebru Tarım - 750 TL
İstanbul pendik medipol hastanesi
tuzlakart indirimi ile 305 gibi bir ucret odemistik normalde 360 civariydi sanirim tam hatirlamiyorum.
cok memnunum hastaneden , uzun sure bakiliyor ve cok iyi baskılı birkac tane resmini veriyorlar 😍cihazlar cok iyi ve net.hele yuzunu gosterirse o resim herseye bedel 😍
Zeynep_S Canım Çukurambar da Ali İpek var özel muayenehanede bakıyor. 500 TL ücretli ilk gidişte . Ben 20. Haftada gittim nasipse 32-32. Haftada eşim tekrar gidip görelim diyor . 2. Gidişte 350 TL alacaklarını söylediler. Ama çok tavsiye ederim devlette takibim yapılıyor ve doktorum Ali İpeğe gittiğimi duyunca çok sevindi çok iyi yapmışsın o herşeyi demiştir dedi. 30 dk falan muayene hertürlü görüntüleri hareketleri gösterdi beyindeki kan dolaşımının sesini bile dinledik tavsiye ederim . Wp görüntülerini de veriyor ayrıca
Aynurtatar önce kadın doğuma gittim ve detaylı ultrason için perinatoloji bölümüne yönlendirmelerini istedim . Sonra bana sistemden açtılar ve Selen gürsoy Erzincan diye bi doktor varmış hastane de ordan randevu alabileceğimi söylediler . Eve gittim randevu almak için çok uğraştım doluydu . Ama perinatoloji bölümünü size açtıkları için 182 de tüm hastanelerde o bölümü görebilirsiniz ve gidebilirsiniz . Şöyle bi durum var Bakırköy de perinatoloji bölümü ayrıca yok kadın doğum bölümünün alt dalı olarak geçiyo derseniz 182 yi aradığınızda ordan hemen bakıyolarlar . Ama illa ordan almak zorunda değilsiniz ben mesela çok uğraştım önce ümiraniye de buldum randevu , sonra bi baktım bağcılar da da randevu var sonra randevu ya 2gün kala bi baktım istediğim doktor a Randevu var hemen aldım 😂