SeldaSngl sağlıcakla kucagınza alın
4 Boyutlu Ultrason (Detaylı Ultrason) İçin Yer ve Ücret Bilgisi🖊
sfk88
05433724428 Asistanının adı; Gamze H. Rica ederim.
Gizem59 tmm cnm tesekkur ederim
Kocaeli’de yaptıran var mı?
Deletedmom54 dr unuz nerde acaba
Bilibon bursa niluferde
Deletedmom54 memnun olmanizasevindim bize uzakmis bayagi
Yagmuryagmur evet evet çok iyi doktor yani inşallah doğuma gidecem Allah’ın izniyle Allah’ım Aralık’ta 🥳🥳🤣🤣🤦🥰
Mrscelebi hepimiz inşallahh 🙏
- Onay Bekliyor
Glsssah kendı kliniği var netten adresine ulasabilirsin
Bugün 2li testimde risk durumu çıktığı için bağcılar mega medipoldeki prof dr perinatalog gökhan yıldırım a gittim. Genel muayeneye gitmiş olmama rağmen çok ilgiliydi tüm tedirginliğimi giderdi. daha minik olmasına rağmen tüm organları gösterdi. İlk renkli fotoğrafımızı da teslim almış olduk. Muayenesi yeni zamla 425 tlydi. Detaylısı ne kadar sormadım ama 22. Haftada mutlaka kendisine gideceğim acayip memnun kaldım.
ikizzannesi aa evet yapıyomus orda da cevabınız için çok teşekkür ederim sağlıklı güzel bir doğumla bebeğinizi kucagınıza alın inşallah. muayeneye gittikten sonra bana bilgi verir misiniz nolur😀 benimde 26 sında randevum var da
Acelya68 perinatolog da parlaklık olduğunu söyledi ama ayrıntılı baktığı için sıkıntı oluşturmadığını kalsiyum birikmesi olduğunu söyledi.
mervayd1n 160 lira muayene ücreti doğumuda orda düşünüyorum ilk doğumumuda orda yaptırmıştım prensesler gibi bakmışlardı