Mom103 fatmaozdemir1 Tansutumer minikmucizem1_ WmonallissA Esracanberk _Mother_ Krbltesma Birkucukkelebek Merimex Ipek0z 150_gelartik ya kızlar 4+4 ken 17200 çıktı yani adet gecikmemin 3 cu gunu bu deger çıktı bpyle yuksek degerle ögrenenler erkek oldugunu söyluyor .bende biraz eski postlari ayri fprmlari filan aradim ordada böyle yuksek çıkanlarda ya erkek bebek yada ikiz di postlarını okudum. Sizde deger normal benmi abartiyorum.NOT:( tamamen öyle eylencesine soruyorum. Ben böyle bişeyler sorunca sabirsizlikla suclanıyorum .ama sabirsizlikla alakası yok vallaji öylesine soruyorum. Burasi soru sorma formu degilmi ki🤔)💗💗
_Mother_ Sevm canım adetim 4 gün geçiyordu bu değeri gördüğüm de 7. Günde 339.50 çıktı şuan 7 haftalık olduk çok şükür kalp atışını da duyduk darısı size içini ferah tut
EsilaErtugrul Duduars benimde perşembe günü kan tahlilimde 15 çıkmıştı, bugün yaptırdım 6.61 çıktı. Acaba sizin bir sonraki yaptırdığınızda kaç çıktı sonucunuz
halitefe EsilaErtugrul kimyasal gebelik mi canım normalde iki kat artması lazımdı seninki düşmüş ne dedi doktorun
EsilaErtugrul minikmucizem1_ 7 ile öğrendiğinizde kaç gün sonra kan testi yaptırdınız acaba benimde 6.61 gebelik var diyemem dedi doktor😞
minikmucizem1_ EsilaErtugrul banada var diyemeyiz dedi 2 gün sonra verdim 84 olmuş tu çok şükür darısı başına ıns ☺
EsilaErtugrul halitefe labaratuar farkı olabilir ama kimyasal gebeliğe benziyor dedi adet olmazsan salı günü tekrar kan testi yaptır dedi o kadar moralim bozuldu ki🙁
halitefe EsilaErtugrul yani bende farklı yerlerde yaptırmıştım ama yinede artmıştı inşallah labaratuvar farkıdır ama yinede çok ümitlenme hayırlısı neyse o olsun