Seseff Burcu3506 anladim dahaa tam 5 haftalik sayilmazsin muhtemelen gec dollenme olmustur o yuzden cok nornal icini ferah tut kan degerlerin artar insallah
minikmucizem1_ Cigdm hayir zaten bekledigim bişeydi ovulasyon takibi yapmıştım hiç belirtim olmadı adetim geçene kadar ☺
kplmn Cigdm evet adetimden bir hafta önce adet olacakmışım gibi ağırlarım başlamıştı bu yüzden şüphelendim erken gebelik testi yapmıştım çıktı ve sonra kanda da çıktı çok şükür rabbim isteyen herkese versin inşallah :)
Mom103 fatmaozdemir1 Tansutumer minikmucizem1_ WmonallissA Esracanberk _Mother_ Krbltesma Birkucukkelebek Merimex Ipek0z 150_gelartik ya kızlar 4+4 ken 17200 çıktı yani adet gecikmemin 3 cu gunu bu deger çıktı bpyle yuksek degerle ögrenenler erkek oldugunu söyluyor .bende biraz eski postlari ayri fprmlari filan aradim ordada böyle yuksek çıkanlarda ya erkek bebek yada ikiz di postlarını okudum. Sizde deger normal benmi abartiyorum.NOT:( tamamen öyle eylencesine soruyorum. Ben böyle bişeyler sorunca sabirsizlikla suclanıyorum .ama sabirsizlikla alakası yok vallaji öylesine soruyorum. Burasi soru sorma formu degilmi ki🤔)💗💗
Kra Burcu3506 36,1 ile öğrendim var yok arası dediler hatta sonra 2 günde bir kana baktırdım gün geçtikçe uçtuuu uçtuuu uçtu 😀 23 hafta olduk bile 🙏🙏