DidEmre EsilaErtugrul kaç gün arayla bu değer düştü canm 1 2 gün sonra tekrarla Bnce düşmesi ne anlam veremedim .seni üzmek istemem ama kimyasal olabilir mi son adet tarihin ne zamandı. Daha önce gebelıgın oldu mu canmm
EsilaErtugrul DidEmre evet 5 yaşında kızım var bide ikiz erken doğum yaptım 16. Haftada karnımda öldüler bu 3.gebeliğim. 11 ağustos son adet tarihimdi. Adetimden 2 gün önce test yaptım çift çizgi çıktı sonra adetim 2 gün geçince kan testi yaptırdım 15 çıktı arada 2 gün var bugünde kan testi yaptırdım 6.61 çıktı. İnşallah yükselir diye dua ediyorum
Mom103 fatmaozdemir1 Tansutumer minikmucizem1_ WmonallissA Esracanberk _Mother_ Krbltesma Birkucukkelebek Merimex Ipek0z 150_gelartik ya kızlar 4+4 ken 17200 çıktı yani adet gecikmemin 3 cu gunu bu deger çıktı bpyle yuksek degerle ögrenenler erkek oldugunu söyluyor .bende biraz eski postlari ayri fprmlari filan aradim ordada böyle yuksek çıkanlarda ya erkek bebek yada ikiz di postlarını okudum. Sizde deger normal benmi abartiyorum.NOT:( tamamen öyle eylencesine soruyorum. Ben böyle bişeyler sorunca sabirsizlikla suclanıyorum .ama sabirsizlikla alakası yok vallaji öylesine soruyorum. Burasi soru sorma formu degilmi ki🤔)💗💗
Tansutumer 3 gün sonra yaptım tekrardan sağlık gebelik mi diye bu defa da 2040 çıktı. Acaba bu kaç haftalık bebeğe tekabül ediyor. Doğum doktoruna gidemedim çünkü daha. Korona virüsüne yakalandım doktorlar kabul etmiyor. Testimi de acilden baktılar
hamileana Arasarzu merhaba bende ayın 9 da kan tahlili yaptırdım 74 çıktı ultrasonda keseyi görebilmişmiydiniz?
Arasarzu hamileana Hayır malesef 2 hafta beklemiştim keseyi görmek için kalp atışı için 1 hafta daha beklemiştim
DidEmre EsilaErtugrul inşallah yükselir canım 🤲bnm de yarin adet olmam gerekiyor. Belirtiler vardı kayboldu. Sağlık ocagında kan verdım çıkmadı hamilelik. Adet dönemim gecıksın ertesi gün yine test yaptrcm