Miray61 Sermec27 rabbim sabrını versin inşallah çok üzüldüm ya Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım ya benimde bebeklerim hep iki aylık oluyor kalp atışını duyuyor doktor bi ay da kanamam oluyor sonra düşük
Sermec27 Miray61 rabbim aynı acıyla tekrardan sınamasın inşallah canım kan sulandirıcı kullanacaksın yeni gebelikte dimi
Miray61 Nusyaa adetine kaç gün var canım nasip bilemesin ben yumurtlama testi aldığım abla bana 17 demişti kızları merak ettim ne zaman ögrenmişler diye
Miray61 Sermec27 yok ilaçta vermiyorlar bana bilmiyorum niye en son 1 buçuk yıl önce düşük yaptım ve daha olmadı hiç korunmadımda
Melegimm111 Ben yumurtlamadan 11 12 gün sonra falan yapmıştım silik şekilde çıktı şuan 7 haftalık hamileyim çok şükür 😊
Miray61 Nusyaa öyle tabi valla bende öyleyim 4 yıldır istiyorum ama nasip değilmiş demeki iki düşüğüm oldu benimde
Melegimm111 Miray61 yok o sıra belirttim yoktu tabi çok erken öğrendim çünkü belirtilerim 6. Haftamda başladı benim canım
Miray61 Melegimm111 çünkü benimde yok sadece sanki göğüslerimde hafif şiş var arada çok hafif sızlıyor gibime geliyor yarın adet günüm bakalım ne olacak
Melegimm111 Miray61 yaaa hadi bakalım çok merak ettim canım benim pozitif olursa bizede söyle artık rabbim gönlüne göre versin insaallah isteyen herkese nasip etsin 😊
Adosh Miray61 bende dün erken gebelik testi yaptım negatif, 2 gün sonra adetim.. oturup adetimi bekleyeyim artık 🤨