Miray61 Bu gün 10 gün yumurtlamamın üstünden 9 gün geçti sizce ne zaman yapsam test bu gün yaptım meraktan negatif
Twinhatice Miray61 adet tarihinden 6 gün önce erken gebelik testi yapmıştım ben, daha erken cıkmıyrmus
Sermec27 Miray61 ben 11 gün sonra yapmıştım oğlumda yani adete 4 gun kala öğrenmiştim şimdi de tekrardan düşünüyoruz dün yumurtlama günümdü yine 11 12 gün sonra tekrardan yapacagım rabbim bize de nasip eder inşallah kucagımızı doldursun Allahım 🤲🥰bence 2 gün daha bekle inşallah hayırlısıyla vardır
Miray61 Sermec27 amin Allah razı olsun inşallah zaten yarın adet olmasam bekliycem ve benim adetim hiç geçikmez yarın kesin adet olurum tutmadıysa inşallah tutmuştur 🥰
Miray61 Bu gün 9 gün geçti üstünden meraktan yaptım bu gün negatif erkenmi yaptım acaba merak ettim ve yarın adet olcam
Sermec27 Miray61 evet erken cnm ben de 9. Gün yaptım negatif cıkmıştı sonra 11 gün tekrardan yaptım silik cizgiyle öğrenmiştim oğlumu 🥰
Adosh Miray61 bende dün erken gebelik testi yaptım negatif, 2 gün sonra adetim.. oturup adetimi bekleyeyim artık 🤨
Miray61 Sermec27 aaa çok güzel peki birsey sorcam yumurtlama olan günleri saymıycam demi çatlama olan gününden sonra sayayım değilmi
Bfduam Sermec27 öncelikle miniğiniz hayırlı olsun:) yumurtlamayı ovulasyonla mı takip ederek biliyordun? Beyaz koyu kıvamlı akıntı geldi bu yumurtlama olabilir mi?
Sermec27 Miray61 ben catlama oldugu günden itibaren saymıştım canım inşallah bu ay güzel haberleri alırız rabbim bizlere de anne olmayı nasıp etsin inşallah 🤲🥰
Dorothy Miray61 evet catlamadan sonraki gunu 1 diye saymaya baslayacaksin ve 11de belli olur eger varsa
Sermec27 Miray61 canım ben oğlumu 6 ay önce doguma 2 hafta kala kaybettim 😔 şimdi tekrardan denemeye başladık rabbim yüzümüzü güldürsn inşallah 🤲
Miray61 Sermec27 rabbim sabrını versin inşallah çok üzüldüm ya Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah en kısa zamanda canım ya benimde bebeklerim hep iki aylık oluyor kalp atışını duyuyor doktor bi ay da kanamam oluyor sonra düşük
Miray61 Nusyaa adetine kaç gün var canım nasip bilemesin ben yumurtlama testi aldığım abla bana 17 demişti kızları merak ettim ne zaman ögrenmişler diye