Serrax Miray61 14 gün geçsin çıkar. Erken yapıp da çıkmazsa üzülürsün. Ben 14.gün yaptım silik çıkmıştı adete 4 gün vardı. Daha erken çıkmazdı sanırım
Miray61 Serrax ben bu gün yaptım valla çokta üzüldüm her umutla baktığımda yakılıyorum çünkü adetim yarın diye yaptım yarın olmasam kesin hamileyim diycem inşallah
Twinhatice ozgei belirtiler adetten 10 gün önce başladı fakat ilk gebelik olduğu için bilememiştim ben 🙈vücut ısım falan yükseldi
Serrax ozgei testten bir kaç gün sonra akıntı başladı ama yoğun değildi. Sadece göğüs hassasiyetim ve ağrı vardı. Diğerleri daha ileri zamanlarda başladı bulantı falan 6-7. Haftalarda
Hzl Ben adet gününden 3 gün sonra yaptim pozitif cikti silik ti ama normal mis ilk zamanlar 3 gün sonra bi daha yaptim hatta yanlislik olmasin diye pozitif yine ins seninde olur . bende ilk defa dusuk yaptim şimdi dikkat ediyorum evdeyim .
Sevm TunarinAnnesi aynısıydı canım hatta dahada silikti gölge gibi bence sabah sağlık ocağında ver öğleden sonra çıkıyor
EceEgemen Miray61 cnm bende çatlama olduktan sonraki 9. Gün adete 6 gün kala yaptım silik çizgiyle öğrendim adete 1 gün kala da kanda öğrendim dün adet günümdü bugün 4+2 oldu. Haftaya cumartesi ilk kontrole gideceğim inş
34Gizem EceEgemen yumurtalamadan bir hafta sonra kasık ağrınız oldu mu? benim şu an sol tarafımda keskin bir acı var :( ayıptır söylemesi akıntım da oldu 2-3 gündür
Dorothy 34Gizem yumurtlamadan bir hafta sonra daha embriyo rahme tutunmadigi icin pek belirti olmaz canim:) psikolojik olabilir
EceEgemen 34Gizem hyr benim sadece çok aşırı bel ağrım vardı oda geçti bugün hafif kasık ağrım var ama normalmiş
Dorothy Miray61 evet catlamadan sonraki gunu 1 diye saymaya baslayacaksin ve 11de belli olur eger varsa
Miray61 Dorothy demekki yok yani bu gün adet olmam lazım bakalım hakkımızda hayırlısı Rabbim istiyen herkese versin inşallah