Shdmcht ben bu durumu yaşadım. 36. Haftamda gittiğim doktor çatı muaynesi yaptı ve çatın dar dedi ben kasıdım tabi yaparken daha buna dayanamıyon gibi bişeler dedi üzerinden 3sene geçti şuan. Daha snra inanmadım doktora aynı gün başka doktora gittim hiç tanımadığım. Doktor şuan muayne yapılmaz normalde ama korkmuşsun haftaya bakayım dedi, öbür doktor yaptığından aynı hafta yapmadı. 37de gittim yanına zaten konuşmasından normal doğum destekleyen bi doktor olduğunu anlıyorsunuz, yaptı muayneyi hiçbir şey de hissetmedim, gayet normal çatın hiç korkma dedi. Snraki hafta muayne günümde,38. Haftamda , suyum geldi sabahtan suni sancıyla yaklaşık 5,5 saatte doğumum gerçekleşti. Çatıya çıkmamla doğması sadece 10dakika sürdü. Kesi atıldığı için dikiş oluyor zaten ama rahat atlattım fazla değildi. Oğlum 3150 gr doğdu. Şimdi tekrar hamileyim aynı doktora gidiyorum evde bile doğurursun diyor. Yani demek istediğim doktorlar malesef uğraşmamak için yanlış yönlendirebiliyor. Bazen zorunluluk durumları tabiki olabiliyor ancak doktorun tavrından bu belli oluyor. Eğer normal doğum istiyorsanız ve bu şekilde yönlendirildiyseniz başka bir doktora daha görünmekte fayda var.