Nnur1 Allahım şifa versin yavrularımıza kimseyi evladıyla sınamasın,böyle benimle aynı şeyleri yaşayan anneleri görünce üzüntümü paylaşınca rahatlıyorum.Senin bebeğin bide kilolu değilmiş nasıl becerdiler böyle bişeyi ya,benimde çok zor oldu kaldı orda kafası hissediyorum ama çıkmıyo,sonra yeni bi ebe vardı kesmeseydim yırtılcaktı dedi bağırdı,tecrübeli bi ebe yeni ebeye bağırdı tek elle çocuk çıkarıldığı nerde görülmüş iki elle tutsana diye.sonra doğdu yavrum bana bişey demediler nasıl farketmediler anlamadım.bigün sonra çocuk doktoru farketti o anda beynimden vurulmuşa döndüm dünyam başıma yıkıldı doktor gidince internetten bi baktım yazıları okudum.röntgrn çekildi bi günlük yavruma.bi baktılar kırık yok sinir uzaması dediler,kolunda ilk hareketi 12 günlükken gördük o ana kadar her günüm her saatim ağlamakla geçti sütüm nasıl kesilmedi bilmiyorum,evdede 3 yaşında kızım vardı onlada hiç ilgilenemedim yemek bile hazırlayamadım yemekleri zar zor yedim süt için.kolundaki hareketi görünce eşimle ağladık mutluluktan.sonra hızla düzelmeye başladı şükür. 6 aylık olup oturmaya başladığında elini ağzına ensesine götürmesi önemliymiş hepsini yapıyodu şimdi emekliyo tutunup kalkıyo yani görünürde hiçbişey yok ama yinede dediğim gibi özel fizik tedavi doktoruna götürmek istiyorum bide ona danışmak istiyorum.çok uzun oldu kusura bakmayın 🙏🏻