Cerenkacamz kemal beyin ilgisi nasıl yani verdiği ilaçlar dogrumudur cunki benim bir kaybım var tekrar hamile kalamadim doktor araştırıyorum sirnaktayim batman yada mardin dusunuyorum bir arkadaşımda kemal coşkun dedi onunda doktoru söylemiş birşey olursa ona gidersin diye
Batman💫Yaşam hastanesi
Cngul canım inan harika bi dr benim 3 tane kaybim oldu .. en son kemal hocaya yönlendirdiler.. cok memnunum şuan 8 aylık hamileyim darısı sana .. şiddetle tavsiye ederim..⚘♥️
Cngul aşırı ilgili tüm sorulara cevap verir ve dinler .. Ben çok memnun kaldım…
Bi cok arkdaşım onun üzerinde.. Bende 3 tane düşük yaptım.. bana Çok güzel bi tedavi uyguladı testlerimi tüttu cok sukur … hamile kaldım ben cok zor hamilelik atlattım ve 3 tane bebek kaybettim m.. bana tüm dr tüp bebek yap dedi kemal hocaya gittim hangi dr dedi sana bunu dedi ve yardımcı oldu .. iğne kullanıyorum şuan
CeyhunMelikeMislina Armakan yeni geldik jandarma karakolunda değil mi sizin eşiniz de
Mydarlin evet cnm eşim bugün bakacak eşine 😊 haber veririm ben 🌸
CeyhunMelikeMislina bence ayrı vardiyadalar demek ki. Gorusmemişler hiç demek ki. Benim eşim işte şuan
Mydarlin Olabilir canım bugün eşim haber verir bana bende sana haber vericem hangi binadasın Çarşı da
CeyhunMelikeMislina sönmezsoy apartmanı polis lojmanın yanında yakın mı size
Cerenkacamz bene hamile kalırsam iğne kullanicam ama sorun hamile kalamıyorum bir kurtaj sonrasi skntilarim btmedi
Mydarlin evet canım yakınız 😊
CeyhunMelikeMislina eşin hangi bölümde cnm eşim komando değil dedi
Asayişte evet eşim komando değil canım.
Mydarlin tamam cnm tanışırız buluşuruz inş
- Düzenlendi
CeyhunMelikeMislina inşaAllah canım 😊 kaç aylık hamilesin dışarı çıkabiliyor musun canım
Mydarlin düşük yaptım kuzum ben
CeyhunMelikeMislina bende evladımı doğumdan sonra kaybettim. Rabb’im gönlüne göre versin insaAllah canım.
Mydarlin olur canım görüşelim özelden numaranı at istersen cnm