Arkadaşlar yarına sıra alıcam. Yaşam hastanesinde Zeynep veya Yasemin afşine giden var mı? Lütfen yardımcı olun. Burda yabancıyım

Baharmom
    Zeynep hanım kanamam olmasına rağmen müdahale etmedi . Tam üç gece acildeydim ve ertesi üç gün Zeynep hanımım yanında . Kanama alanım olmasına rağmen bse yok her şey normal deyip beni
    eve gönderdi . Farklı bi doktorun yanında kanama alanlarım olduğunu ve düşük riskim olduğunu öğrendim . Kan sulandırıcı iğne ve aspirini birlikte vermişti ve ağır gelmişti bu da kanama alanı yapmıştı . Başka doktora gitmeseydim belki bu haftaları göremezdim .

Baharmom
      Ben Türkan hanıma gidiyorum düzenli olarak Türkan hanım çok ilgili ama usg cihazı kötü renkli usg yok onda. Bebegi renkli görmek için arada ya kemal çoşkuna gidiyorum ya da özel poliklinik Ercan Kayacana gidiyorum

Baharmom
        kemal bey çok ama çok yoğun . Çok yoğun olmasa orada takipli olmayı tercih ederdim ☺️

mlsmrtgl evet hem de baya 😰 sıra icin baya beklemek zorunda kalıyoruz. Ama genel olarak memnun olduğum icin başka seçeceğim yok Canim 😊

26082608
          evet onunda tavrı ve üslubu beni rahatsız etmişti .

Ben de 1 defa yasemin hanıma gittim hiç memnun kalmadım insanları çok tersliyor

26082608 canım bizim lojmanda bi öğretmen arkadaş var eskiden beri tanışıyorlarmış çok iyi ve çok memnundu bende gittim memnun kaldım bi arkadaşımda ikiz doğum yaptı çok memnun bence dene ❤️

5 gün sonra

26082608 benim doktorum zeynep hanım ne zaman kanamam olsa yatış verdi hastanede yattım hep en baştan beri ona gidiyorUm hastası çok ama diyoloğumuz iyi rahat hissediyorum yanında ve sorularımın cevaplarını alıyorUm aklıma takılan ne varsa soruyorum ve rahatlıyorum