Arkadaşlar yarına sıra alıcam. Yaşam hastanesinde Zeynep veya Yasemin afşine giden var mı? Lütfen yardımcı olun. Burda yabancıyım
Batman💫Yaşam hastanesi
Baharmom
Zeynep hanım kanamam olmasına rağmen müdahale etmedi . Tam üç gece acildeydim ve ertesi üç gün Zeynep hanımım yanında . Kanama alanım olmasına rağmen bse yok her şey normal deyip beni
eve gönderdi . Farklı bi doktorun yanında kanama alanlarım olduğunu ve düşük riskim olduğunu öğrendim . Kan sulandırıcı iğne ve aspirini birlikte vermişti ve ağır gelmişti bu da kanama alanı yapmıştı . Başka doktora gitmeseydim belki bu haftaları göremezdim .
26082608 canım dünya hastanesinde Eda hanım çok iyi 👍 öneririm
CeyhunMelikeMislina ona da kötü yorum yapanları okudum. Çok kafam karıştı artık canım
Ben de 1 defa yasemin hanıma gittim hiç memnun kalmadım insanları çok tersliyor
26082608 canım bizim lojmanda bi öğretmen arkadaş var eskiden beri tanışıyorlarmış çok iyi ve çok memnundu bende gittim memnun kaldım bi arkadaşımda ikiz doğum yaptı çok memnun bence dene ❤️
CeyhunMelikeMislina yaşamdaki Zeynep’e karar verdim. Teşekkür ediyorum yine de
26082608 rica ederim cnm
26082608 benim doktorum zeynep hanım ne zaman kanamam olsa yatış verdi hastanede yattım hep en baştan beri ona gidiyorUm hastası çok ama diyoloğumuz iyi rahat hissediyorum yanında ve sorularımın cevaplarını alıyorUm aklıma takılan ne varsa soruyorum ve rahatlıyorum