tubatayfun Esraoztemir bende oyleyim gerci bende sadece wc ihtiyacindan deyil uyku tutmuyor butun gun halsiz halsiz dolaniyorum yorgunum ama yok uyku uyuyamiyorum
Esraoztemir tubatayfun aynen canim ama ben gun icinde de uyuyamam ki aksam erken yatmaya calisiyorum belki en fazla uyudugum 4 5 saat yada daha kisa
Esraoztemir Pelinnn ayni ayni bir de kasilmalarim var ara sira arka makata cok baski oluyor bende. Zaten saga sola donerken hışım cikiyor birde uykusuzluk. Valla ayni zombi gibiyim . Yazik esimde uyuyamiyor benim yuzumden
Esraoztemir seyydac ama cok sinir bozucu birsey demi. Ayy valla bende tek bende zannediyordum. Okudumda kendini zorlamayin uyumaya diyor kalkin dus alin biraz oturun kitap okuyun az tv izleyin yaziyirdu
seyydac Esraoztemir gerçekten sinir bozucu eşime bakıyorum mışıl mışıl uyuyor bide rahat rahat dönüyor yatakta sinir oluyorum 😂 o saatte de kalkıp duş almaya kitap okumaya da üşeniyor insan 😁
Esraoztemir Bnarinn ayyy valla calisirkende daha zor gecer hamilelik. Allah yardimciniz olsun canim. 🤗😘 Bende okula gidiyordum ama dondurdum artik. Uykusuz gidilmiyorki
aysgl24c Esraoztemir allahtan dondurma. şansın var okulunu...bizde isi dondursak keske😂 amin allah hepimizin yardımcısı olan ben normalde de herşeye uyanan bir insanim simdi daha beter oldm😂 belki annelige hazirliktr vücut için bence.
Esraoztemir aysgl24c ben bide yabanci yerdeyim yabanci okul yeni ogreniyorum dili derdimide anlatamiyirum. Uyusam herkesin gozu uzerimde
Esraoztemir MerveKontakay o benimde aklima geldi ama sanki bebek susuz kaliyormus gibi bir psikilojiye giriyorum. Derleya suyu bol icin diye.
MerveKontakay Esraoztemir gündüz içiyorum bol bol zaten yatmaya yakın susamazsam çok içmemeye çalışıyorum yoksa uykumm çok bölünüyor
tubatayfun Esraoztemir aynen bende oyle uykuya daliyorum uyaniyorum 15 dk uyumusun bende gunduzleri hic uyamam insallah uyku duzenimiz gelirde biraz uyuruz malum bebislerimiz dogunca uyku duzenimiz olmicak uzun sure
Bnarinn Esraoztemir belediyede calışıyorum aslında zor degil ama oturmakmı zor yoksa ayakta durmak mı belli degil , ayaklar şiş zaten
Esraoztemir Bnarinnvalla oturnakda zor. Surekli oturuncuda insan yoruluyor hamilelikde. Tez zamanda kurtulursunuz insallah.
Esraoztemir tubatayfun haha aynen bende onu dusunuyorum o zaman daha cok uykuya dalmak istiyorum. Insallahbya valla soyle derin derin uyumayi ozledim
zehracinar Esraoztemir Bende de oluyo ama salavat getiriyorum getirdiğim zaman 20 salavattan sonra falan uyuyakalıyorum size de tavsiye edebilirim 💗
Esraoztemir zehracinar bende deneyim. Aslinda bende 3 ihlas fatiha ayatel kursi felak nas okuyorum ama yinede dalamiyorum ama salavati deneyecem
zehracinar Esraoztemir Salavat çekince insan sadece peygamberimizi düşünüyor ve bütün dünya sıkıntılarını unutuyor o yüzden hemen uykuya dalıyor insan