zehracinar Esraoztemir Salavat çekince insan sadece peygamberimizi düşünüyor ve bütün dünya sıkıntılarını unutuyor o yüzden hemen uykuya dalıyor insan
MerveKontakay Esraoztemir gündüz içiyorum bol bol zaten yatmaya yakın susamazsam çok içmemeye çalışıyorum yoksa uykumm çok bölünüyor
aysgl24c Esraoztemir allahtan dondurma. şansın var okulunu...bizde isi dondursak keske😂 amin allah hepimizin yardımcısı olan ben normalde de herşeye uyanan bir insanim simdi daha beter oldm😂 belki annelige hazirliktr vücut için bence.
Esraoztemir Tuanna haha nasil oluyor anlamiyorum ama. Acaba bebekler o saate hazirlik yapip uyandiriyor bizi🤣
FeriDee Esraoztemir bnde 30+4 üm. Gece kaç kere uyanıyorum sebebsiz yere. Bazen wc yüzünden bazen de öylesine saçma anlamsız rüyalar görüyorum. Geri uyuyorum ama bu sefer de bebek hareketleniyo
Esraoztemir FeriDee haha ayy evet benim oglanda oyle uyaninca benide uyutmuyir tekmeler yumruklar donmeler 😃😃
Esraoztemir HaticeKoyuncu ayyy bende yine gece oldu simdi uyucam geri uyanacam o yuzden hic uyumak bile istemiyirummmm
seyydac Esraoztemir gerçekten sinir bozucu eşime bakıyorum mışıl mışıl uyuyor bide rahat rahat dönüyor yatakta sinir oluyorum 😂 o saatte de kalkıp duş almaya kitap okumaya da üşeniyor insan 😁