Melike_Emre Mugehicdurmaz Merhaba 35+1 günlügüz Midemde yanma ve ekşime oluyor bi sezeryan dogum olucak 2. gebeligim ilk oglumdada sezeryan olmustum.😇
limonchik_19 Mugehicdurmaz bende 39+3 gunumde birden sancıbaşladı azar azar, 12saat sonra bebeğim kucağımdaydı🌸
Mugehicdurmaz limonchik_19 benimde böyle olsun artık herkes soruyor ne zaman geliyor ne zaman geliyor diye 😕
Ayazegeaysel0606 Nilay4444 Bende de oluyor aynısı 38+6 haftalığız benim nişanım geldi 4 gündür hastaneye gidip deliyorum normal doğum olucak dedi doktorum ama ne açılma var ne de suyum geldi sürekli alttan muayene ediyor çok canım yaniyo her muayene sonrası. Yarın tekrar gidicem olmadi sezeryan isticem galiba catim dar bana doktorum zor bi doğum olucak dedi
Nilay4444 Ayazegeaysel0606 Allah kolay bir dogum nasib etsinn. Bende nisan falan yok gunde 1.5 saat yuruyus yapiyorum ama tik yok hala. Ama altdan hala da muayene olmadim devlete gitdigim icin bir sey yapmadilar. Bebeginin kilosu kac?
elifsamedd 12+3 günlüğüz rabbim tüm annelerin ve babaların sağ salim gününde kucaklarına almayı nasip eder insaallah (AMİN)
BebegimleYeniHayat_34 11+3 deyiz zaman çabuk geçiyor daha şurda sanki geçenlerde 5 haftalık hamileyim yazmıştım ve herkes üç aydan sonra daha hızlı geçiyor diyo allahım hayırlısı ile hepimizin kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşallah
Fatmaada2015 Bugün adet günümdü olmadım normalde asla şaşmaz ewde test yaptık iki çizgi çıktı daha doktora gitmedim olursa 3 olcak inş
Ayazegeaysel0606 39+0 haftalığız nişanım geldi sancılarim başladı ama suyum gelmedi ve acilmam yok beklemedeyiz yarın tekrar kontrolumuz var bakalım ne dicek doktorumuz😏
DaisyMom Mugehicdurmaz 16+3 olduk.Heyecanla bekliyoruz kizimizi 🌸Simdiden el emegi birseyler yapmaya basladim daha fazla zaman gecer diye 🙈