Miniginannesiiii1111 Mugehicdurmaz 38+2yiz bizde şükür Haftaya salı gebelik tansiyonumdan dolayı sezeryan olacağım heyecan dorukta sağ salim gelsinler inşallah 🤲🏻😊
Nilay4444 Ayazegeaysel0606 Allah kolay bir dogum nasib etsinn. Bende nisan falan yok gunde 1.5 saat yuruyus yapiyorum ama tik yok hala. Ama altdan hala da muayene olmadim devlete gitdigim icin bir sey yapmadilar. Bebeginin kilosu kac?
Ayazegeaysel0606 Nilay4444 saolun ben doğurdum oglusum şuan yanımda uyuyor. çok şükür yavruma kavuştum tarifi yok bu duygunun allah isteyen hak eden herkese yasatsin bu duyguyu herkese hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim.
Nilay4444 Ayazegeaysel0606 yaaa ne guzeeelll. 😍😍😍 ALLAH anali babali buyutmeyi nasip etsin? Normal mi dogurdunuz? Nasil gecti dogum? Korkuyorumda bir az (( tavsiyeleriniz nedir? Cook cok sevindim sizin adiniza😍😍 darisi basima
Mugehicdurmaz Nilay4444 evet hele ki bu günlerde sorma gitsin canım her günüm öyle geçiyor maalesef 😕
Nilay4444 Mugehicdurmaz ya ayni durumdayim. Hic gezemiyorum cocuk da asagida oldugu icin. Sag salim doguralim bir an omce
Mugehicdurmaz limonchik_19 benimde böyle olsun artık herkes soruyor ne zaman geliyor ne zaman geliyor diye 😕