Smeye Mavi-7 bende mavi düşünüyorum ama başına klasik anlamalı bı isim daha arıyoruz Ahsen Gülce İdil Simay hangisi sizce
Busraacaglar Biz daha çok yeniyiz ama (1 buçuk ay) 😅 ben karan ve Kayra ismini düşünüyorum şuan. Kayra hem erkek hem kız ismi. Aleysa olarak ta kız ismi hoşuma gidiyor
BebegimleYeniHayat_34 hfz evet çok eskiden beri bilirim anlamını ondan dolayı da hoşuma gidiyor zaten 🤗
Tiniminiannee HilalG biz de Eylül düşünüyorduk canım hep ismin tınısı çok hoşuma gidiyor. Anlamı olmayınca insanlar neden Eylül falan diye soruyorlar çok gıcık oldum soğuttular beni ☹️
HilalG Tiniminiannee Konulamaz diye de okumadım Aslında ben kötü bir isim değil yanına bi isim daha koymayı düşünüyoruz Hatta anlamlı olan daha karar vermedik😊
Evloilfkan Tiniminiannee Biz de kızımız olursa Eylül koyacağız inşallah. Çok naif kibar bir isim. Bence kimseyi dinlemeyin.
Sumeyyerbey4741 Funda_sahin19 Metuci Ozlem8989 Ozlem8989 aşk şarabı anlamında ama kuranda geçiyor konusunda yanlışınız var bade kuranda geçmiyor tekrar araştırın bence isim konusunda anne babadan sual sorulduğu için anlamı güzel bir isim koymanizi isterim nacizane fikrim
icegul Metuci hayır gerekmiyor. Sahabe yada evliya isimleri de dini isim. Peygamber isimleri de öyle. Ve ismin sahibi de ahirette o kişi kendisi ile aynı ismi taşıyor diye şafaat edip cennete gitme durumu var sırf isim sebebi ile. O yüzden isim çok mühim 😊
Hilcan Kızlar lütfen tek İsim modası başlasın ve herkes tek işim koysun 😇 ben de yeni hamişim valla ha isim kalmadı en yakınlarım da bile Çifter Çifter isimler insan da aynı olsun istemiyor doğal olarak 🤔 umarım tek isim moda olur ben doğurana kadar 😀
Ozlmchngr Hilcan Rabbim.hayirli.saglikli bir şekilde evladınızi kucağınıza almak nasip etsin inşallah en güzeli.gonlunuzden geçen tek.olmus.cift olmuş ne farkeder
Sibelkarakaya HappyMom Çınar Ege olucak Allah’ın izniyle 🙏🏻🤍( ne zormuş isim bulmak sonunda bulduk şükürler olsun🙏🏻😬)
ikizkelebeklerim06 050521 amin inşallah 🤗 gülce adına bir şiir de var hatta internet den bakabilirsiniz