050521 ikizkelebeklerim06 ilk defa karşılaştım ismi kullanacak olan biriyle biz söyledikçe herkes şaşırıyor ilk defa duyduklarını söylüyorlar Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin minnoşları ☺️
ikizkelebeklerim06 050521 amin inşallah 🤗 gülce adına bir şiir de var hatta internet den bakabilirsiniz
Elifosman @HappyMom #10518007 bizim cinsiyetimiz daha belli deil Kızım olursa BEGÜM ASEL oğlum olursa YİĞİT TALHA koyucaz inşaallah
Smeye Mavi-7 bende mavi düşünüyorum ama başına klasik anlamalı bı isim daha arıyoruz Ahsen Gülce İdil Simay hangisi sizce
Busraacaglar Biz daha çok yeniyiz ama (1 buçuk ay) 😅 ben karan ve Kayra ismini düşünüyorum şuan. Kayra hem erkek hem kız ismi. Aleysa olarak ta kız ismi hoşuma gidiyor
BebegimleYeniHayat_34 hfz evet çok eskiden beri bilirim anlamını ondan dolayı da hoşuma gidiyor zaten 🤗
Tiniminiannee HilalG biz de Eylül düşünüyorduk canım hep ismin tınısı çok hoşuma gidiyor. Anlamı olmayınca insanlar neden Eylül falan diye soruyorlar çok gıcık oldum soğuttular beni ☹️
HilalG Tiniminiannee Konulamaz diye de okumadım Aslında ben kötü bir isim değil yanına bi isim daha koymayı düşünüyoruz Hatta anlamlı olan daha karar vermedik😊
Evloilfkan Tiniminiannee Biz de kızımız olursa Eylül koyacağız inşallah. Çok naif kibar bir isim. Bence kimseyi dinlemeyin.