Annem1 egeninincisii Hadi Rabbim yardımcın olsun bir avazda kurtarsın, sağlıklıca kucağına al inşallah canım 🤲🙏🌺
Hira_meyren egeninincisii ayyyy çok heyecanlı ben heycanladim rabbim yardımcın olsun bir avazda kurtulursun insallh sağlıkla alırsın. Bebeğini kucağına
Betulll11 egeninincisii Allah yardımcın olsun inşallah kolay geçer doğumun, sağlıkla gelsin bebeğin 😊 🤲
lsrazehra Rabbim kolaylıkla bebeğini kocagına almayı nasib etsin 🧿 darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
buseyusuf27 egeninincisii canım pembe dediğin sümüksü nişanın gelıyor ıstersen ılık dusa gır suyunda gelecektır nışandan sonra bı süre dha evde oyalan squat yap egıl kalk yürü doğumun başlıyor hadı rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
MERYEMERVAM egeninincisii kuzum sakin ol neden drek sezaryan diyorsun o kolay gibimi geliyor cok güzel doğum yaparsın sen bn inanıyorum sakin ol derin nefes al stres yapma yorma kendini
M_N_R egeninincisii yaaa😍😍😍Hadi gozun aydin canimm.In şe ALLAH rahat ve az acili gecer🤲🧡Haber vermeyi unutma.Bizede dua et bi an once doguralim🙈😁
Merv3665 egeninincisii korkma canim Allahın izniyle hicbir şey olamayack inşallah iyi ıkın geçecek bende bu hafta gidecem 3 cm acikligim var