Nihanozturk -gyns- en iyisini yapıyosun bence cnm bende basından beri hergün yürümeye gayret ediyorum 👍🏻
suraa60 Nihanozturk bende 1 aydır yuruyorum kiloda fazla almadim bi tek gobegim var bebek buyudukte zor oluyor biraz kasigima baski yapiyor bazen
suraa60 -gyns- tam olarak bilmiyorum ama been günluk 1 saat yuruyorum ilerki zamanlarda artirmk gerekiyormuş
Kdrfts [bilinmeyen] hahaha cok iyi hic bi sonuc alamadim kismi ozellikle cok guldum allahda seni guldursun 😂
Nihanozturk suraa60 evet benimde kasıgıma baskı yapıyor bazen.Bazen karnım sertlesiyo yürürken ama geciyo sonra
Nevinn suraa60 hurma da cok erken yemek iyi deil diye duymustum bu sefer de erken dogumu tetikliyomus
Zeze03 suraa60 ben 32 yim aslında ama ultrasonda 34+5 çıkıyor o yüzden hergün yürüyorum hurma almadım daha ama 37 ye doğru merdiven inip cıkıcam şimdi hergün yürüyorum hiç durmuyorum sürahiyi ayrı su bardağını ayrı getiriyom
Edatalha Bende en bastan beri yürüyorum suan 33 haftalık oldum artık zor oluyo ama bacak ağrım ve çatı ağrım var daha kısa mesafeyi daha yavaş tempoyla yürüyorum doktorumda zaten uzun süre ayakta kalmayın artık dedi bi saat hayatta gidemem galiba
Bush [bilinmeyen] vajina masajini nasil yaptn kuzum ya ben arastrdim da cesaret edemedim zaten gobekden egilemiyom da
Lily suraa60 hurma için son ay diyolar ama pilates ve yürüyüş için en başından itibaren yapılabilir deniyor. 36.haftamdayım ben ve hurma yiyemiyorum maalesef alerjim var😞 ama hergün en az 5km yürüyorum pilatesi de haftada 2-3 defa aklıma gelirse yapıyorum ne yalan söyleyim😂 onun yerine bol bol temizlik yapıyorum zaten aynı şeye denk geliyo😂😂
Deletedmom15257 [bilinmeyen] ayyy allahım bi bu kalmıştı onuda yapta bakalım ne olcak 😂😂😂deneme tahtasısın sen baktık iyi bizde deneriz