Ksknsy [bilinmeyen] ahahhahahahahahahahhaha çok yaşa yaa 😂😂😂 bende 37+2 oldum bugün ilk kez hurma yedim 2. Gün yürüyorum ama bana öyle geliyorki 40 haftasını geçecek bende istiyorum ki 38. 39. Haftada doğsun bakalım ne olacak sanırım yeri çok rahat 😂😂😂😂
Lily suraa60 kasık ağrım bu ara sıklaştı bazen de belimden regl ağrısı gibi ağrı vuruyo ama uzanınca geçiyo
Omerozlem Bende 36haftadayim hurmaya yemeye artık baslamalimiyim medine hurmasi değilmi bahsettiğiniz oruç açarken yediğimiz🙈
Ksknsy [bilinmeyen] bence yerini sevmiş kuzucuk amann çıkıp ne yapacağım diyordur ekmek elden su gölden 😂😂😂 ben haftaya meryem ana otunu kaynatıp içmeye başlayacağım inş işe yarayacak diye düşünüyorum 😃😃
HaticeKutlu Ksknsy Meryem ana otunu sancı başlayınca mı içmek okumak lazım son bi hafta hergün okuyup içmek mi lazım aceba😀
YeniAnnecik suraa60 yürüyüşe ne kadar erken o kadar iyi diye biliyorum son zaman a keşke birskmasaydin
Ksknsy [bilinmeyen] evett 😃 suda kaynatıp hergün sabah akşam ılık bir şekilde 1 bardak içiyorsun arabistandan almıştım hocamız öyle demişti bazıları suya koyuyor açılınca çatıda açılıyormuş öyle diyorlar bana çok mantıklı gelmedi o ☺
Bush Ksknsy bende suyunun icilmesini duymamistm kuzum ya :/ bendede war sa genis bi kaba koycak sancm falan olursa eger annem de icildigini duymadim
Sedabezirkan Bana dr um sabah ve aksam birer saat yurumezsen normal doguramazsin dedi.yanliz oldugum için yürüyüşe cikamiyorum artik ne olur me olmaz diye 😣
Ksknsy HaticeKutlu meryem ana otunu tencereye koyup kaynat güzelce ve 1 hafta boyunca ılık bir şekilde bir bardak iç sabah akşam canım☺
HaticeKutlu Nero internette var bi bak canım ama insanın kendisinin yapması güç gibi biraz iş eşlere kalacak 😅başka bi yerde okumuştum 34.haftalardan itibaren eğer ki bi risk erken Doğum gibi risklerin yoksa ilişkiye girmek de masaj misali esnekliğini kazandırıyormuş🤗